Bahçeli savcıları göreve çağırdı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İmralı süreci ile hükümetin tavrını eleştirdi.Yazılı açıklamasında, "Görünen odur ki, hükümet tüm umut ve beklentisini İmralı canisine bağlamış, siyasi geleceğini ve Türkiye’nin akıbetini bu bebek k

Bahçeli savcıları göreve çağırdı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İmralı süreci ile hükümetin tavrını eleştirdi.

Yazılı açıklamasında, "Görünen odur ki, hükümet tüm umut ve beklentisini İmralı canisine bağlamış, siyasi geleceğini ve Türkiye’nin akıbetini bu bebek katilinin kanlı ellerine bırakmıştır " ifadelerine yer veren Bahçeli, yaşananlar karşısında Cumhuriyet savcılarının suskun kalmasının anlaşılır olmadığını vurguladı.
 
Yaşanan süreçle ilgili yazılı bir açıklama yapan MHP Lideri, Başbakan Erdoğan'ın teröre teslim olduğunu iddia etti. Bahçeli, "Türkiye’nin yakın tarihinde, hiç bu kadar küçülen, milli değerlerine yabancılaşan ve milli kimliğini hor gören bir başbakan ve hükümete rastlanmamıştır" ifadesini kullandı. 
 
MHP Lideri açıklamasında, "Bugün ülkemizin tek gündemi İmralı’da yatan teröristin ne zırvaladığı, neyi tavsiye ettiği ve neleri istediği noktasında toplanmış ve belirginlik kazanmıştır" dedi.
 
Yaşanan gelişmeler karşısında cumhuriyet savcılarını göreve çağıran Bahçeli, şunları kaydetti:
 
"Bunlar oluyorken, Cumhuriyet savcılarının suskun kalması anlaşılır ve kabul edilir gibi değildir.Türk ordusunun peşine düşen ve adeta PKK’yı memnun etmek ve süreç isimli çöküşü güçlendirmek için gün aşırı tutuklamalar yapan savcılar ve hâkimler Türkiye’nin imhaya doğru gittiğini görmezden gelmektedirler." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset