Bahçeli Koray Aydın’ın kalesine geliyor

  MHP lideri Devlet Bahçeli, 17 Martta Trabzon'a gelecek. Genel başkan Bahçeli  Koray Aydın’ı desteklediği için 7 il teşkilatı fesh ettikten sonra Trabzon il teşkilatını ziyaret etme kararı aldı .Koray Aydın’ın seçim bölgesi olduğu için Trabzon’u en son g

Bahçeli  Koray Aydın’ın kalesine geliyor

  MHP lideri Devlet Bahçeli, 17 Martta Trabzon'a gelecek. Genel başkan Bahçeli  Koray Aydın’ı desteklediği için 7 il teşkilatı fesh ettikten sonra Trabzon il teşkilatını ziyaret etme kararı aldı .Koray Aydın’ın seçim bölgesi olduğu için Trabzon’u en son görevden alacağı beklentisini boşa çıkaran Bahçeli, İl Teşkilatı’nın davetine olumlu yanıt verdi

  AÇILIŞA KATILACAK

MHP’nin 10. Olağan Büyük Kongre’de Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın destekleyen ve kongre sonrası Genel Merkez’e tavır alan 7 il teşkilatının kapısına kilit vuran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sürpriz adım atarak Koray Aydın’ın kalesi Trabzon’u ziyaret edecek.  MHP Trabzon İl Teşkilatı yeni açılacak il binasının açılışına davet ettiği Genel başkan Devlet Bahçeli’den olumlu yanıt aldı. 

MHP Yönetimi’nin kongrede Koray Aydın’ı destekleyen ve sonrasında Genel Merkez’e tavır alan Muğla, Çankırı, Sakarya, Edirne ve Konya il teşkilatlarından sonra  Kütahya ve Rize İl teşkilatlarınıda feshetti. MHP Genel başkanı Devlet  Bahçeli,  Karadeniz gezisine 15 Martta sonra başlayacak.Bahçeli 16 Mart’ta Ordu’ya, 17 Mart’ta ise Trabzon’a gitme kararı aldı.

 AYDIN EŞLİK EDECEK Mİ?

MHP lideri Bahçeli’nin Trabzon’da gerçekleştireceği ziyaretti  Koraly Aydın’ında Bahçeli’ye eşlik etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset