Bahçeli Koray Aydın'a mı seslendi?

 İstanbul Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Kurban Bayramı bayramlaşma törenine katılan MHP lideri Bahçeli parti içinde gelişen muhaliflere çok sert şekilde yüklendi.Bahçeli yapmış olduğu konuşmada partisinin 10. Olağan k

Bahçeli Koray Aydın'a mı seslendi?

 

İstanbul Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Kurban Bayramı bayramlaşma törenine katılan MHP lideri Bahçeli parti içinde gelişen muhaliflere çok sert şekilde yüklendi.

Bahçeli yapmış olduğu konuşmada partisinin 10. Olağan kongresinde tüm Türkiye ülkücülerle baş başa kalacaktır söyledi. Bahçeli, “partimiz koltuk sevdalılarına bırakılmayacak kadar büyük bir davadır. Kongre sürecinde gazetelerde ve televizyonlara çıkıp partimiz ile ilgili açıklama yapan insanların sözleri tamamen mesnet dışı kasıtlı ve hareketimizi içten çökertmek için yapılan bir ince çalışmadır.”dedi.

Bahçeli, “ 10. Kurultayımız sonuna kadar açıktır. Entrikaya, sahtekarlığa, yalancılığa sebebiyet veren insanları aramızdan tavsiye etme kongresidir. Bu büyük kurultayımızda bizimle birlikte yürümeyecekleri seçeceğiz. Biz Türk milletinin hizmetindeyiz. Hiçbir şekilde satılmış zihniyetlere teslim etmeyeceğiz. MHP bir şirket değildir ve çıkar gruplarının bir araya gelmesi ile kullanılacak bir hareket değildir.”şeklinde konuştu.

Kelimelerini son kısmanda Bahçeli hiç kimse ülkücüleri kendi evinden tavsiye edemeyeceğini söyledi.

  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset