Bahçeli: Hırsızım çalarım mı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Andımız’ın okullarda okutulmamasını eleştirerek "Doğruyum, çalışkanım’ yerine ‘hırsızım çalarım mı desin" diye konuştu.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çatalca’da ilçe teşkilatını ziyaret ett

Bahçeli: Hırsızım çalarım mı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Andımız’ın okullarda okutulmamasını eleştirerek "Doğruyum, çalışkanım’ yerine ‘hırsızım çalarım mı desin" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çatalca’da ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyaret sonrası Çatalca kapalı pazar alanında vatandaşlara seslenen Bahçeli, MHP’nin 90 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu hatırlatarak Çatalca ile İstanbul’daki belediye başkanı adaylarını tanıttı.

Andımız’ın okullarda okutulmamasını ve T.C. yazılarının kamu kurum ve kuruluşlarından kaldırılmasını eleştiren Bahçeli, şunları söyledi: “Sayın Başbakan durup dururken şuralarda Ziraat Bankası varsa bir de siz bakın. Başındaki TC’yi kaldırıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nden sen ne istiyorsun? Çocuklarımız okula gidiyor, Andımız’ı siliyor. Andımız’ı yasaklıyor. Yani ‘doğruyum, çalışkanım’ yerine ‘hırsızım, çalayım’ mı desin? Öbür taraftan Türkiye’nin her tarafında ‘ne mutlu Türk’üm diyene’ diye bir yazı var. Bu yazıyı niye kabullenmiyorsun. Yani ne diyelim başka bir şey biliyorsan söyle. 90 yıldan beri de var. Niye kaldırıyorsun? Niye siliyorsun? Sayın Başbakan, Cenab-ı Allah iktidarı bize nasip ederse dünyanın neresinde olursan ol, ister Türkiye’de yaşa, isterse dünyanın bütün kıtasını gezdin nereyi beğendiysen orada yaşa. MHP iktidarında villanın, oturduğun yerin dünyanın ve Türkiye’nin neresinde olursan ol evinizin karşısına ne mutlu Türküm diyene’ yazmazsam namerdim.”

Türkiye’deki Suriyeliler ve Suriye’de yaşanan iç savaştan bahseden Devlet Bahçeli, şöyle konuştu: “Gaziantep’te ve Türkiye sınırlarında can güvenliği kalmadı. Böyle bir Türkiye’de açlık adaletsizlik gittikçe yaygınlaşıyor. Yolsuzluk, yabancılaşma var oluyor. Bu iktidarın 11 yıllık getirmiş olduğu genel manzara budur. Şimdi bu dönemden kendisini kurtarmak için her yolu deniyor. ’Madem yasama bende madem yürütme benim o zaman yargıyı da arkadan önden çevireyim onu siyasallaştırayım, ne yaparsam yapayım ne savcı benden hesap sorsun ne de anayasa mahkemesi hesap sorsun’ diyor. Bu hevesle yola çıkarken 17 Aralık sabahı bir yolsuzluk ve rüşvet operasyonu başladı.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset