Bahçeli Fındık üreticisine söz verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, fındık üreticisinin yüzünün kendileriyle güleceğini söyledi.Bahçeli, partisinin Giresun’da düzenlediği mitingde konuştu. Topal Osmanağa Meydanı’nda partililerine seslenen MHP Lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erd

Bahçeli Fındık üreticisine söz verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, fındık üreticisinin yüzünün kendileriyle güleceğini söyledi.

Bahçeli, partisinin Giresun’da düzenlediği mitingde konuştu. Topal Osmanağa Meydanı’nda partililerine seslenen MHP Lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Anayasa ve hukuktan koparak, mitingler düzenlemekle suçladı. Bahçeli, “Erdoğan tarafsızlığı peynir ekmek gibi yemiş bitirmiştir. Şeref ve namus üstüne ettiği tarafsızlık yeminini bozmuştur. Ettiği yeminleri çiğneyen bir adama Cumhurbaşkanı olmak yakışır mı? AK Parti için oy isteyen, 7 Haziran’ı başkanlık için oylamaya dönüştürmek için her fırsatı ganimet gören bir şahsa Cumhurbaşkanı denir mi? Recep Tayyip Erdoğan huzur ve sükunet için yakın bir tehlikedir. Erdoğan’ın Anayasa’yı yok sayarak, her gün devletin imkanlarıyla miting yapıp AK Parti’ye destek istemesini doğru buluyor musunuz? Muhalefetle itişmesini, tarafgirliğini, aymazlığını ve kural tanımazlığını meşru görüyor musunuz? Haram yiyenlerin, hırsızlık yapanların, ihanet edenlerin elinden tutup kol kanat germesini, Allah için siz ne kadar hayır deseniz de, bu Erdoğan bildiğini okuyor” dedi.

"FINDIK BİZİMLE PARA EDECEK"

Giresun’la ilgili de açıklamalarda bulunan MHP Lideri Bahçeli, “AK Parti’yle beraber Giresun’un işsizliği tavan yapmış ve resmi verilere göre 38 bine ulaşmıştır. Giresun’un milli varlıkları birer birer satılmıştır. Malumunuz, SEKA Aksu Kağıt Fabrikası 2004 yılında elden çıkarıldı. Giresun’da 15 belde belediyesi kapatıldı ve köye dönüştürüldü. Kimse meraklanmasın, kimse kaygılanmasın, kapatılan bu belde belediyelerinin alayını tekrar açacağız. FİSKOBİRLİK fındık işletme tesislerinin birçoğu ya kapatılmış veya haraç mezat satılmıştır. Giresun’un kaderi fındıktır, Giresun’un geçim kapısı fındığa dayalıdır. Fındık dalında kalırsa, umutlar havada kalacaktır. Fındık para etmezse, AKP’li yıllarda olduğu gibi, Giresun hüsran yaşayacaktır. Buna izin veremeyiz, buna sessiz kalamayız. FİSKOBİRLİK atıl vaziyetten çıkarılacak ve yeniden yapılandırılacaktır. Fındık para etmiyor ama bizimle edecektir. Fındık üreticisinin yüzü gülmüyor ama bizimle gülecektir. 7 Haziran geldiğinde fındığınızı azar azar gasp eden, fındık paralarınızı götürüp saraya ve lükse yatıran müsriflere geciken demokratik tepkinizi gösterecek misiniz? Fındık kurdu Başbakan bu ’evet’leri iyi duysun” diye konuştu.

Bahçeli yaptığı konuşmanın ardından, Rize’ye gitmek için şehirden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler