Bahçeli, Erdoğan ile öyle bir dalga geçti ki...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında internette yayınlanan "Alo Fatih" kayıtlarına sert tepki gösterdi.İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:Başbakan Erdoğan bu sözlerimize, uzandığı ilk telefonla Fatihlerine telefon yağdı

Bahçeli, Erdoğan ile öyle bir dalga geçti ki...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında internette yayınlanan "Alo Fatih" kayıtlarına sert tepki gösterdi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Başbakan Erdoğan bu sözlerimize, uzandığı ilk telefonla Fatihlerine telefon yağdıracaktır. Erdoğan’ın paralı askerleri, medyadaki soytarıları "24 Alo Fatih Hattı" biz konuşurken sürekli açıktır bizi dinlemektedir.

Aslan parçası Fatihleri tetikte beklemişlerdir. Şimdi de biz Fatihçiklere sesleniyoruz. MHP fırtına gibi geliyor, tehlike gibi geliyor. Bu nedenle yayınımızı derhal kesin ve sahibinize durumu takla ata ata bildirin.

"BAŞBAKAN'A BİR TEKLİFTE BULUNUYORUM"

Buradan Başbakan'a bir teklifte bulunuyorum. Madem konuşmalarımdan o kadar rahatsızsın, o halde gel bu işi çözelim, sonuca erdirelim. Şahsımın nerede nasıl konuşması gerektiğini sen belirle.

"SENİ KIRMAM, BİR GÜZELLİK YAPARIM, ALO DE YETER"

Seni kırmayız. Sana bir güzellik yapmaktan çekinmeyiz. Sayın Başbakan yeter ki sıkma canını. Bu kadar çırpınma, dert etme. Bize bir alo demen kafidir.

"BAŞBAKAN'IN SIZLANMASINA GEREK YOK"

Özel hayatın mahkeme kararı olmaksızın dinlenmesi kesinlikle maruz görülemez. Bugün gündeme sızan tapelerin mahkeme kararına uygun yapıldığı ortadadır. Bundan Başbakan’ın sızlanmasına gerek yoktur. Bizzat Başbakan'ın mahremiyetine karşı olsaydı biz de karşı çıkardık.

"ÖZEL DEĞİL, GENEL AHLAKSIZLIĞIN DANİSKASI"

Başbakan’a o çok sevdiği sözlerle seslenmek istiyorum. Başbakan o kayıtlar özel değil Genel genel genel ahlaksızlığın daniskasıdır. Bizim sesimizi kısmak için çırpınmıştır.

"BAŞBAKAN MAZLUM'UN KOPYALARINI ARIYOR"

Şu an kesinlikle odasında başı ellerinin arasında terör estiriyordur. Kemal Sunal’ın filmindeki gibi Mazlum karakterinin kopyalarını yana döne arıyordur.

"BAŞBAKAN GECELERİ BİLE ADIMI SAYIKLIYOR"

Nereye gitse gözü bizdedir. Başbakan geceleri bile adımı sayıklamaktadır. Fas’tan bile “ALO Fatih” hattını aramıştır. Medyanın köçeğine dönen şahıs ise yayınımızı kesmiştir.

Özgür, tarafsız olması gereken medya Başbakan’ın takibi altına alınmış, bastırılmıştır. Karşı gelenler işten çıkarılmıştır. Başbakan manşetlerde neyin verilip verilmeyeceğinin çakma kararcısı olmuştur.

"ANKET SİMSARLARI BİZDEN LDI BDP'YE EKLEDİ"

Anket simsarları Başbakan Erdoğan’ı mutlu etmek için bizden almış BDP’ye eklemiştir. “Buyrun efendim, tamam efendim, siz üzülmeyin efendim” diye iki fatihten bir insan sureti çıkmayacağına da anlamalıdır. Baltayı sert kayaya vurmuşlardır.

"ARKADAN KURMALI FATİHLER BİZE AMBARGO KOYDU"

Arkadan kurmalı Fatihler ekranları karartmış, bize ambargo koymuşlardır. Onurlu gazeteciler aralarındaki ayrık otlarını aralarından söküp atmalıdırlar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset