Bahçeli, Erdoğan için bakın ne yaptı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim öncesi partisinin düzenlediği dünkü mitingde, konuşmasına ezan arası verdi. Ezan okunurken Bahçeli'nin sustuğu sırada, mitinge katılan bir vatandaşın sesi yükseldi. Başbakan'ı eleştiren ve "Kimsin sen" diyen v

Bahçeli, Erdoğan için bakın ne yaptı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim öncesi partisinin düzenlediği dünkü mitingde, konuşmasına ezan arası verdi. Ezan okunurken Bahçeli'nin sustuğu sırada, mitinge katılan bir vatandaşın sesi yükseldi. Başbakan'ı eleştiren ve "Kimsin sen" diyen vatandaşa Bahçeli'den tepki gecikmedi.

"EZAN OKUNURKEN KÖTÜ KONUŞMA, BAŞBAKAN'IN O SENİN"

Sessizliğini bozan Bahçeli, Başbakan'a hakaret de eden vatandaşı, "Ezan okunurken kötü konuşma, yine de Başbakanın o senin" diyerek uyardı.

MİTİNG ALANINDAKİLER BAHÇELİ'Yİ ALKIŞLADI

Vatandaş, Bahçeli'nin sözleri üzerine konuşmasını kesti. Miting alanındaki vatandaşlar da bu davranışı karşısında Bahçeli'yi alkışladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler