Bahçeli: Attığın 3 golün seni kurtaracağını düşünme

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin İstanbul’da düzenlenen bayram programında Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi. Bahçeli "Başakşehir Fatih Terim Stadı’nın açılışında giydiği 12 numaralı forma ile 12. Cumhurbaşkanlığına gönderme yaparak sporu kendine al

Bahçeli: Attığın 3 golün seni kurtaracağını düşünme
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin İstanbul’da düzenlenen bayram programında Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi. Bahçeli "Başakşehir Fatih Terim Stadı’nın açılışında giydiği 12 numaralı forma ile 12. Cumhurbaşkanlığına gönderme yaparak sporu kendine alet etme. Attığın üç golün seni kurtaracağını düşünme. Adamsan bize kulak ver.Sana tavsiye ediyorum. Fazla heveslenme. 10 Ağustos sonun başlangıcı olacaktır" dedi.
 
İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:
 
Ülkenin kurumlarını tahrip etmiş birinin cumhurbaşkanı olması devenin iğne deliğinden geçmesi kadar akıl dışı bir olaydır. Ortak değerleri bilmeyen anlamayan zavallının Eminönü'nde işportacılık yapması bile bu işi layıkıyla yapan kardeşlerimiz için haksızlıktır.
Bayrak direğine tırmanan yaratıklar son dönemde artış göstermiştir.İhanete çanak tutan AKP ve başındaki adam bayraksızlara ilham verse de MHP şehitlerimizin emanetini korumaya yeminlidir.
 
"10 AĞUSTOS SONUN BAŞLANGICI OLACAK"
Kürt kardeşlerim İmralı ikizi Erdoğan'a gereken ayarı yapacak ve gecikmiş dersi verecektir. Aday Erdoğan, Kısıklı'daki villan da para sayıyorsan biraz mola ver de bizi dinle. Hemen acele dip de Alo Fatih'leri arama azarlama. Alo Nermin Hattı'na müracaat etme. Kaç İsmail kaç. Diyen yandaş hakimlerine fazla umut bağlama. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın açılışında giydiği 12 numaralı forma ile 12. Cumhurbaşkanlığına gönderme yaparak sporu kendine alet etme. Attığın üç golün seni kurtaracağını düşünme. Adamsan bize kulak ver.Sana tavsiye ediyorum. Fazla heveslenme. 10 Ağustos sonun başlangıcı olacaktır. Erdoğan zulmü inşallah kapanacaktır.
 
Aday Erdoğan projesini hazırlayıp kredisini bulduğumuz Hızlı terenin açılışını yapmıştır. Erdoğan'ı Eskişehir'e götüren tren savaş helikopterleriyle korunmuştur. Sözde halk adamı sanki savaşa gitmektedir. Sözde millet adamı Erdoğan milletin kendisinden korunmaktadır. Silahların gölgesinde açılışlar yapan, havadan karadan denizden etrafı örülen Erdoğan milletin gerçek adamı nasıl olacaktır.
 
"KEFEN GİYDİK DİYEN ERDOĞAN'A NE OLDU"
Kefen giydik diyen 2,5 metreküplük mezar edebiyatı yapan Erdoğan'a ne olmuştur. Erdoğan milletten tamamen uzaklaşmıştır. Bunu iç.in çok tehlikeli bir şuur kaybı içindedir. Erdoğan, Eskişehir'de cumhurbaşkanı adayımız Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bu topraklarının insanı olmadığını hayasızca söyleyerek, "Bu toprakların insanıymış… Kahire'de doğmuş 30 yaşında buraya gelmiş. Biz burada doğduk. Biz bu toprakların insanıyız demiştir.
 
 
Bu sözler belgeli nefret söylemi, faşist ve ırkçı kafa yapısının eseridir. Aday Erdoğan doymamış bir de doğum yerlerine göre insanımızı bölmüştür. Demek ki bir nedenle gurbette gözlerini açmış her vatandaşımız bu toprakların insanı değildir. Demek ki Kafkaslardan, Balkanlardan kopup gelen insanlarımız bu toprakların bir parçası sayılmayacaktır.Demek ki Avrupa'da doğan orada ekmeğinin peşinde koşan insanlarımız bu topraklara ait değildir.
 
"İZZETİ NEFİS TAŞIYORSA İSTİFA ETMELİ"
Erdoğan bilmelidir ki Ekmel Bey milletimizin özbe öz evladıdır. Erdoğan'ın kökeni çok karışık kaynağı çok bulanıktır. Ekmel Bey ise bu toprakların ihlas sahibi bir evladı olup Türk oğlu Türktür. AKP içinde doğum yerleri farklı olan milletvekilleri bu duruma tepki göstermelidir. Sağlık bakanı Müezzinoğlu izzeti nefis taşıyorsa derhal istifa etmelidir.
 
Aday olan çeyrek adam bu toprakları satmak için uğraşan bir işbirlikçidir. Ekmel Bey ve gurbette doğan milyonlarca kardeşlerimizi yabancı görmenin bedeli ağır olmalıdır.Millet olarak üzerimizdeki ölü toprağını kaldırmak zorundayız. Aday Erdoğan'ın önüne geçilmeli önü kesilmelidir. Havası indirilmeli, balonu söndürülmeli ampulü söndürülmeli yürüyüşü engellenmelidir. Aday Erdoğan ramazan ayı boyunca dedikodu yapmıştır. Sanıyorum oruç tutmadığından oruç tutan kardeşlerimize saygısızlık yapmıştır.
 
"ERDOĞAN İSİMLİ BİR KARDEŞİMİZ YOKTUR"
Her fırsatta içimizden neden bir aday çıkarmadığımızı içimizde fitne çıkarma amacıyla sormuştur. Ülkücü kardeşlerim diyerek küçücük aklınca oy devşirebileceğini sanmıştır. Biz ne yapıp ne yapmayacağımızı Erdoğan'a mı soracaktır. Bu adam kendisini ne zannetmektedir. Sayın İhsanoğlu Türk Milleti'nin ortak vicdanını temsil etmektedir. Her ülkücü arkadaşımı he r türlü göreve layıktır. Ama bu hassas ortamda uzlaşmaya ihtiyaç olduğuna karar verdi. Bizim Recep Tayyip Erdoğan isimli bir kardeşimiz yoktur. Olamayacaktır.
 
Türküm demekten rahatsız olan bir adamın ülkücü kardeşi olamaz. Türklükle karşımıza gelmeyin diyen bir adam ülkücü ile kardeş olamaz. Terörist başının elini sıkan bir adam ülkücüler kardeşim diyemez. Dava arkadaşlarıma faşist, hayvan, katil, ırkçı sözlerini edepsizce kullanan bir adamın ülkücüyüm diyen hiç kimse dönüp de yüzüne bile bakmaz. Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alan densize ülkücüden kardeş olamaz… Erdoğan'a hala kardeşim diyen varsa buyrun devam etsin ama aramızdan çekip gitmeyi de ihmal etmesin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset