Bahçeli: "AKP'nin yüz akıydı"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.İşte Bahçeli’nin konuşmasından satır başları: TERÖRLE MÜCADELE Silahlı ve silahsız bölücülük cephe kazanmıştır. AKP artık Türkiye’nin bekası için başlı başına tehdit haline gelmiştir.

Bahçeli: "AKP'nin yüz akıydı"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

İşte Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:
 
TERÖRLE MÜCADELE
 
Silahlı ve silahsız bölücülük cephe kazanmıştır. AKP artık Türkiye’nin bekası için başlı başına tehdit haline gelmiştir. İnsanımız arasına nifak sokma çabaları etkinlik kazanmaktadır. Barış gürültüleri altında devletimiz zayıflatılmaktadır. İmralı canisi PKK’yı sevk ve idare ederek topraklarımızı bölmeye çalışmakta el üstünde tutulmaktadır. Başbakan Erdoğan ve hükümetinin muhatap kaldığı kanlı eylemleri görmezden gelmesi bir şeyi değiştirmeyecektir. Ateş düştüğü yeri yakmıştır.
 
KISA DEVRE YAŞANMAKTADIR
 
Başbakan Erdoğan’ın çözüm yoldaşı İmralı canisi ne yaparsa yapsın alnındaki kandan kurtulamayacak ve içine girilen bu devran sürüp gitmeyecektir. Türk milleti İmralı canisine boşuna “bebek katili” dememiştir. Hangi birini yok sayalım. AKP affetse bile Allah ve vatansever affeder mi Drakulaları bağışlar mı? MHP bu rezilliklere ortak olur mu, göz yumar mı?
 
Herkes bildin ki elbette hayır, elbette asla, elbette hiçbir zaman. AKP-BDP-İmralı arasındaki paslaşma sıklaşmakta tempo yükselmektedir. Kandil’den arka arkaya açıklamalar gelmektedir. Anlaşılan Kandil ile İmralı arasında kısa devre yaşanmaktadır.
 
EV HAPSİ İMRALI'DA HAZIRLANIYOR
 
PKK’nın dağ kadrosu hamle üzerine hamle yapmaktadır. İmralı canisi için “Padişah değildir” demekte, gün gelip “Bizimle de görüşülmeli” demektedir. Terörist başının istediği ev hapsi bizzat İmralı’da hazırlanmakta ve oluşturulmaktadır. İmralı canisi 12 kötü adamın desteğiyle rahata kavuşmuş ve üstelik çözüm mihrabı haline gelmiştir. Şimdi de sırayı jimnastik yapmasına imkan tanıyan yeni girişim başlamıştır.
 
AKP'NİN YÜZ AKI BAKAN KURBAN VERİLDİ
 
AKP'nin yüz akı olan İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin’in İmralı sürecine kurban verilmesi durumu anlatmakta ve Başbakan Erdoğan’ın düşüncelerini ortaya koymaktadır. Geçen haftaki grup toplantısında partimizi hedef alarak,  “Asabiyet ırkçılıktır, şeytan” diyen  Başbakan’ın kafası karışıktır, dağarcığı kurudur.
 
Başbakan, ya sen şeytanı bilmiyorsun veya şeytan senin alını başından almıştır. Sayın Başbakan bunlara ne diyecek nasıl cevap verecektir. Başbakan Erdoğan yavaş yavaş her şeyi öğrenecek.
 
Biraz azimli olursa karanlıklarını berraklaştıracaktır. Kalbi Türklükle atmayanlar şayet gafil değillerse şahsen aramıza sızmış görevli simalardır. Bunlardan kimseye hayır gelmeyecektir. Bizim için vatansever ırkçılığı diline dolamaz,  Türkçülüğü bağdaştırmaz. Millet olarak zengin bir mirasımız vardır, geçmişimiz birdir.
 
TÜRKMENLERİN ÖLDÜRÜLMESİ
 
Hepimizi üzen bir olayı paylaşmak istiyorum. Yapılan intihar saldırısında 45 Türkmen kardeşimiz hayatını kaybetmiştir. Türkmenler sistematik olarak yok edilmekte ve kıyıma uğramaktadır. AKP hükümeti Türkmenlere yönelik şiddetlerin peşini bırakmamalı tüm imkanları kullanmalıdır
 
KAYGILARI ÖNEMSEMEDİLER
 
Türk milletinin hayatını doğrudan etkileyen bu konu eğitim hayatını düğüme çevirmiştir. AKP hükümeti kaygıları önemsememiş, eleştirileri dikkate almamıştır. AKP zihniyeti eğitime ideolojik yaklaşmış ve dar bir ufakla yaklaşmıştır. AKP’nin macera arayışı, vizyonsuz teklifleri eğitim sistemini buhrana itmiştir. Sayısız örnek vermek ihtimal dahilindedir. Bugün atacağımız adımlar, özveriler yarınların yolunu doğrudan doğruya etkileyecektir.
 
ATANMAYAN ÖĞRETMENLER İMRALI SERTİFİKASI MI ALSINLAR
 
Öğretmenlerimiz sınıflarıyla birleştirilmelidir. Sayın Başbakan boş adımlar atacağına öğretmenlerimizin seslerini duymalıdır. Öğretmenlerimizin seslerini duyurabilmesi için dağa mı çıkmalıdır. İmralı sertifikası mı almalı. Göreve başlayan yeni bakanın olumsuz tabloyu ortadan kaldıracağını ümit ediyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler