Bahçeli ; "Adalet yaralıdır"

MHP lideri Devlet Bahçeli Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirerek; "Millilik namına hiçbir şey bırakmayan milliliğin yegane hasmı olan Erdoğan, 10 Ağustos akşamından itibaren gözünü karartmış, gönlünü kapatmıştır. Ayak oyunlarıyla, adaletsizlikerle 12

Bahçeli ; "Adalet yaralıdır"

MHP lideri Devlet Bahçeli Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirerek; "Millilik namına hiçbir şey bırakmayan milliliğin yegane hasmı olan Erdoğan, 10 Ağustos akşamından itibaren gözünü karartmış, gönlünü kapatmıştır. Ayak oyunlarıyla, adaletsizlikerle 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, şu an Türkiye Cumhuriyeti'ni aşama aşama yıkmaktadır. Buna Türk milleti seyirci kalamaz, kalmamalıdır. MHP ise hiçbir şart altında Erdoğan'ın devlet ve millet üzerindeki oynamalarına Yeni Türkiye rumuzlu melanete tepkisiz kalmayacaktır. Tüm çıplaklığıyla meydandadır ki ahlaki sınırlar iyice muğlaklaşmıştır. Hukukun temel ilke ve kuralları bütünüyle silikleşmiştir. Türkiye Cumhuriyeti'nin hayat damarları, tıkanmıştır. Ortak akıl kaybolmuştur. Ortak değerler kan kaybetmiştir. Devlet felçlidir. Millet tedirgindir. Adalet yaralıdır. Siyaset kördüğümdür. Ekonomi bıçak sırtındadır. Ülkemiz Recep Tayyip Erdoğan, zulmü ve zorbalığı altındadır. Bu şahıs, hukuk tanımamaktadır. Bu şahıs, teamül, uzlaşma, anlaşma gibi hasletlere yabancıdır. Çarpıtılmış, temellerinden koparılmış demokrasi despot üretmiştir. Erdoğan, 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı seçilmesine rağmen itici, incitici, kırıcı ve cepheleştirici üslubunu aynen sürdürmektedir" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler