Aydın'dan eylemcilere tepki

 Kobani'nin IŞİD militanlarınca işgal edilmesini bahane ederek Türkiye'yi savaş alanına çeviren PKK yandaşlarına bir tepki de Koray Aydın'dan... "SÖZDE ÇÖZÜM SÜRECİ PKK'YI CESARETLENDİRDİ" Türkiye'nin dört bir yanındaki PKK eylemlerine dikkat çeken MHP'li

Aydın'dan eylemcilere tepki
 Kobani'nin IŞİD militanlarınca işgal edilmesini bahane ederek Türkiye'yi savaş alanına çeviren PKK yandaşlarına bir tepki de Koray Aydın'dan...
 
"SÖZDE ÇÖZÜM SÜRECİ PKK'YI CESARETLENDİRDİ"
 
Türkiye'nin dört bir yanındaki PKK eylemlerine dikkat çeken MHP'li Koray Aydın, vahim görüntülerin sebebinin "süreç" olduğunu vurguladı: AKP iktidarının başlattığı sözde "çözüm süreci"nin PKK yandaşlarını hiç olmadığı kadar azdırdığı bugün bir kez daha tescillenmiştir.
 
"KOBANİ BAHANE, PKK EYLEMLERİNİ ARTIRACAK"
 
"Bugün Kobani yarın bir başka konu. AKP iktidarı sözde "çözüm" (özde "bölünme") sürecinden vazgeçmedikçe PKK eylemlerini daha da artıracaktır" değerlendirmesinde bulunan Koray Aydın'ın twitter hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:
koray-aydin-002.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler