Aydın: İktidar Maşa Olarak Kullanılmaktadır

 Mhp Trabzon Milletvekili ve genel başkan adayı Koray Aydın, Ak Parti hükümetini eleştirerek Suriye'nin kan gölüne döndüğünü belirtti. Aydın, "İktidar kukla olmakta, maşa olarak kullanılmaktadır.Tek ekonomik gücü yeni dünya planlaması içerisindedir. Onun

Aydın: İktidar Maşa Olarak Kullanılmaktadır

 

Mhp Trabzon Milletvekili ve genel başkan adayı Koray Aydın, Ak Parti hükümetini eleştirerek Suriye'nin kan gölüne döndüğünü belirtti. Aydın, "İktidar kukla olmakta, maşa olarak kullanılmaktadır.Tek ekonomik gücü yeni dünya planlaması içerisindedir. Onun gönüllü maşası olmayı bu kadar becerebilen siyasi iktidar olmamıştır" dedi.
 
MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın, Konya'da kent merkezi girişinde yaklaşık 200 araçlık konvoyla karşılandı. Ardından Esnaf Odalar Birliği Konferans Salonu'nda partililerine seslenen Koray Aydın, partisinin kongresi sonrasında tüzük çalışması yapıp anti demokratik maddeleri çöpe atacaklarını belirtti. Yeni anayasa çalışmasına değinen Koray Aydın, yeni anayasanın, anayasadan Türk'ün ve Türk milletinin adının kazınması anlamına geldiğini ve Türkçe'nin bir lehçe konumuna düşürüleceğini öne sürdü. Suriye'de yaşanan olayları hatırlatan Aydın, Suriye'nin kan gölüne döndüğünü kaydetti. Suriye konusunda Ak Parti Hükümetini eleştiren Aydın, şunları söyledi: "İktidar kukla olmakta, maşa olarak kullanılmaktadır.Tek ekonomik gücü yeni dünya planlaması içerisindedir. Onun gönüllü maşası olmayı bu kadar becerebilen siyasi iktidar olmamıştır. Suriye kan gölüne dönüyor. Başbakan, orada akan Müslüman kanı senin de eline bulaştı. ABD'nin her dediğini yapacaksın diye Müslüman kanı akıtmak için maşa oluyorsun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler