Avukatlar buluştu

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı avukat Işıl Demir Güner, Ortahisar Belediye Baykanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti. AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı avukat Işıl Demir Güner meslektaşı olan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ma

Avukatlar buluştu
AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı avukat Işıl Demir Güner, Ortahisar Belediye Baykanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti.
 
AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı avukat Işıl Demir Güner meslektaşı olan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti, Başkan Genç’e projelerini anlatan Demir Trabzon’a hizmet etmek için aday adayı olduğunu belirtti. Güner’in teşkilatın içinden geldiğini belirten Başkan Genç,  “AK kadrolarının içerisinden gelen bir kişisiniz. Bir çok alanda yaptığınız başarılı çalışmaları unutmak mümkün değil .bir çok projenizin olduğun biliyorum. Bu projelerinizi hayata geçirebilmek için gerekli imkanı bulacağınıza inancım tamdır. Çıktığınız bu yolda desteğimiz sizinledir” dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler