Atasoy, "CHP ve MHP AK Partiden ders alsınlar

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- Trabzonspor'un başkanlık koltuğuna oturmak için adaylığını açıklayan ünlü iş adamı Metin Atasoy, Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.'CHP VE MHP AK

Atasoy, "CHP ve MHP AK Partiden ders alsınlar

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- Trabzonspor'un başkanlık koltuğuna oturmak için adaylığını açıklayan ünlü iş adamı Metin Atasoy, Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

'CHP VE MHP AK PARTİDEN DERS ALSINLAR"

30 Mart yerel seçim den bugüne hiç bir değişiklik olmadığını ifade eden sosyal demokrat olarak bilinen Atasoy, 'Hiç bir mazerete sığınmadan AK Partiyi hepimizin tebrik etmesi erdemliktir.Ben şahsım adına tüm olumsuzluklara rağmen büyük bir başarı gösteren AK Partiyi kutluyor vatana millete hayırlı olmasını temenni ediyorum. CHP ve MHP'ye vakit geçirmeden AK Parti'den seçim nasıl kazanılır dersi almalarını tavsiye ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset