Atalay Trabzonspor’un efsaneleriyle buluştu

Trabzonspor efsanesini yaratan isimlerle kahvaltıda buluşan Atalay “Sizler bu şehrin yıldızısınız” dedi.AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, Trabzonspor efsanesini yaratan efsane futbolcu ve antrenörlerle kahvaltıda buluştu.Buluşmada Tr

Atalay Trabzonspor’un efsaneleriyle buluştu

Trabzonspor efsanesini yaratan isimlerle kahvaltıda buluşan Atalay “Sizler bu şehrin yıldızısınız” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, Trabzonspor efsanesini yaratan efsane futbolcu ve antrenörlerle kahvaltıda buluştu.

Buluşmada Trabzonspor’un efsane oyuncuları Ali Kemal Denizci, Necmi Perekli, Turgay Semercioğlu Hüseyin Tok, Bekir Barçın, Ergun Kantarcı, Hami Mandıralı, Orhan Çıkrıkçı, Hüseyin Cimşir, Turan Yurdakul, Hamdi Zıvalıoğlu, Galip Değerli, Mehmet Köroğlu, Aziz ÖğütCan, Bürlent Gürsoytrak, Bilal Çetinkaya, Ali Kemal Özcan, Ömer Uzun, Selahattin Diyadin, Mehmet Birinci, İsmail Çelik, Turgut Kural, Turgut Gönen ve TÜFAD Başkanı Nurettin Balaban katıldı.

SİYASİ KİMLİKLE GELMEDİM

Sohbet havasında geçen buluşmada Atalay ve efsaneler Trabzonspor ve Trabzon futbolu üzerine konuştu. Efsaneler anılarını anlatırken, uzun zamandır görüşemeyenler de hasret giderdi. Atalay Trabzonspor efsanesini yaratan spor adamlarına teşekkür ederek, “Ben buraya siyaset yapmak için gelmedim. Sizlerden herhangi bir siyasi talebim de yok. Sizler Trabzonspor markasını yaratan isimlersiniz o yüzden sizlerin görüşlerine çok değer veriyoruz” dedi.

erdogdu-(2).jpgTRABZONSPOR BİR MARKADIR

Trabzonspor tarih boyunca hep Anadolu’nun lideri olduğunun altını çizen Atalay, “Trabzonspor’u da bu ruh ortaya çıkarmıştır. İstanbul'dan şampiyonluğu Anadolu'ya taşımak öyle kolay iş değildir. Bunu yapmak için özverili bir amatör ruha ihtiyaç vardır. Bunu da siz değerli spor adamları başarmıştır. Trabzonluların Türk sporuna hizmeti sadece Trabzonspor’la değildir. Trabzonspor bunun bir markasıdır. Trabzon'da bütün alanlarda başarı olmuş marka sporcularda vardır. Son yıllarda yapılan yatırımlarla Trabzon'un spor kenti kimliği her geçen gün güçlendi. Yapılan ve yapılmakta olan yatırımlar sayesinde başta futbol olmak üzere bütün sporlara daha ümitle bakabiliyoruz. Ancak o eski ruh için sizlerin bilgi ve birikimine ihtiyacımız vardır. Hiçbir ilde böyle bir tablo yok. Gurur duyacağınız bir tablo var. Sizler hala bu şehrin yıldızısınız” diye konuştu.

ERDOĞDU LİSESİNE TEBRİK

Atalay daha sonra AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Temel Altunbaş ile birlikte Türkiye şampiyonu olan Erdoğdu Lisesi’ni ziyaret etti ve kutladı. Atalay, “Erdoğdu Anadolu Lisesi inşallah dünya şampiyonu olarak dönecektir. Başta okul müdürümüz ve hocamız olmak üzere hepsini kutluyorum. Lisemiz gidecek kupayı alacaktır” dedi.
Atalay ayrıca okulun futbol sahası ile ilgili eksiklerin giderilmesi ile ilgili gençlik Spor Bakanlığında gerekli girişimleri yapacağını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset