Atalay" Milleti aptal yerine koymayın"

Hükümet adına konuşan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Çözüm sürecimizde de millete rağmen milletin istemediği hiçbir şey yapmayız. Pazarlık yapmadık. Kimseye bir söz vermedik" dedi. Meclis Genel Kurulu'nda Hükümet adına konuşan Başbakan Yardımcısı Beşi

Atalay" Milleti aptal yerine koymayın"

Hükümet adına konuşan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Çözüm sürecimizde de millete rağmen milletin istemediği hiçbir şey yapmayız. Pazarlık yapmadık. Kimseye bir söz vermedik" dedi.

 

Meclis Genel Kurulu'nda Hükümet adına konuşan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Biz milleti hiç aldatmadık ve bu millet zaten aldanmaz" diyerek şöyle devam etti:

"Her iki kişiden, seçmenden birisi oy veriyorsa bu milleti aptal yerine mi koyuyorsunuz, millet aldanıyor? Millet aldanmaz. Biz millete çok güveniriz. Bu millet aldanmaz. Biz milletin rehberliğini esas aldık. Çözüm sürecimizde de millete rağmen milletin istemediği hiçbir şey yapmayız. Pazarlık yapmadık. Kimseye bir söz vermedik. Yapılan her şey milletin huzurunda. Bunun dışındakiler yalan, yanlış. Olan her şey milletin huzurunda ve milletin huzurunda devam edecek.

Biz şunu diyoruz, gelin, siyasi partilerimiz gelin katkı verin, görüş verin, biz partilerle her düzeyde görüşmeye açığız, sadece eleştirmeyin, destek verin. Teklif getirin. PKK ile şunla bunla biz görüşmüyoruz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset