Atalay: Abdullah Bey!

Beşir Atalay, “Abdullah Bey tabii ki partimize gelecek. O partimize zenginlik ve güç katar” dedi.Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.“ABDULLAH BEY TABİİ Kİ PARTİMİZE GELECEK”A

Atalay: Abdullah Bey!

Beşir Atalay, “Abdullah Bey tabii ki partimize gelecek. O partimize zenginlik ve güç katar” dedi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

“ABDULLAH BEY TABİİ Kİ PARTİMİZE GELECEK”

Atalay, Cumhurbaşkanı Gül’ün, “Partime geri döneceğim” mesajını, “Abdullah Gül, bu hareketin temel direklerinden birisidir. Birinci isim Tayyip Bey ise, ikinci isim Abdullah Gül’dür. Partinin kuruluşundan beri, bu ikili müthiş bir birliktelik sergilemiştir. Abdullah Bey’in cumhurbaşkanlığı görevi bitiyor. Bu partiye gelmemesi yanlış olur. Bizde öyle makamlarla falan bitmiyor bu işler. Abdullah Bey tabii ki partimize gelecek. O partimize zenginlik ve güç katar. Hem toplum genelinde, hem partimizin, teşkilatımızın tabanında, hem parti grubumuzda hepimizin gönlünde Abdullah Bey’in bir yeri vardır. Onun gelmesinden daha tabii ne olabilir” şeklinde değerlendirdi.

“AK PARTİ’NİN SORUN YAŞAMASINI BEKLEYENLER VAR”

Atalay, genel bakan seçiminin yapılacağı olağanüstü kongreyle ilgili, “İyi değerlendirerek, istişareyle herkesin üzerinde en çok mutabık olduğu ismi çıkarır ve kongreye öyle gideriz. Bu konuda iyi bir çalışma olacaktır. Türkiye’de ve dışarıda AK Parti’nin bu konularda biraz sorun yaşamasını ve biraz karışıklık olmasını bekleyenler var. Bunu umanlar da var, hiç ummasınlar” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Atalay, seçim sonuçlarının ardından muhalefette büyük bir telaşın baş gösterdiğini, CHP, MHP ve paralel yapının bozguna uğradığını söyledi. Muhalefetin, 14 partiyle bir araya gelmelerine rağmen seçimi kaybettiklerini kabul etmesi gerektiğini kaydeden Atalay, seçim öncesi Erdoğan’a karşı kullanılan üslubu ‘talihsizlik’ olarak değerlendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset