Asım Aykan'ı Trabzon bağrına bastı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un sevilen siyasetçilerinden Asım Aykan; bugün AK Parti Trabzon İl Başkanlığında aday adaylığını açıkladı. Aykan’ın adaylığını açıklama sırasında partideki kalabalık dikkatlerden kaçmadı. Trabzon’a adaylık açıklaması için

Asım Aykan'ı Trabzon bağrına bastı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un sevilen siyasetçilerinden Asım Aykan; bugün AK Parti Trabzon İl Başkanlığında aday adaylığını açıkladı. Aykan’ın adaylığını açıklama sırasında partideki kalabalık dikkatlerden kaçmadı. Trabzon’a adaylık açıklaması için gelen Aykan’a bazı vatandaşların yaklaşarak “ Trabzon Seni Özledi” şekilden hitap etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Aykan, ““Erzincan üzerinden demiryolumuz var. Koridor ihalesi bitti arkasında ihale Trabzon için önemlidir. Havalimanında ikinci pist önemlidir. Kentsel dönüşüm Trabzon için hayatidir. Trabzon’da ki bu yeni inşat alanındaki yapıyı izliyoruz. Kentsel dönüşümü hızlandırmamız lazım. Gri yol dediğimiz şehir merkezlerini bağlayacak yani Artvin’den Trabzon’dan ve Samsun’dan daha raht geçmelidir. Fındığın yerini turizm almaktadır. Rakamlar böyle göstermektedir. Ayrıca Trabzon-Maçka yolu Sümela yoludur. Kanuni yolu yeni bir hamle nefes aldıracaktır.

Çukurçayır Meydan Değirmendere’den üniversiteye doğru yol düzeltilecektir. Lojistik bölge sera gölü projesi ve eğitimin Trabzon!2da daha üstün seviyelere çıkmazı. Şehir hastanesi. Avni Aker’in yerinin devredilmesi. Yerel yönetimlerin güçlendirilmesi özellikle ilçe belediyelerimizin. Hem büyükşehir hem ilçe belediyeler birlikte olmalıdır ki köylere ulaşalım. Fındığın 17 lira olmasına bakmayın önümüzdeki yıl ne olacak belli olmaz.” İfadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler