Asım Aykan CHP’yi fena kızdıracak!

Haber61/Haber Servisi - 2 dönem belediye başkanlığı 2 dönem de milletvekilliği yapan Asım Aykan, bu dönemde AK Parti Trabzon’dan Milletvekili aday adayı oldu.Asım Aykan basın mensupları ile buluştuğu basın toplantısında soruları yanıtladı ve bugüne kadar

Asım Aykan CHP’yi fena kızdıracak!

Haber61/Haber Servisi - 2 dönem belediye başkanlığı 2 dönem de milletvekilliği yapan Asım Aykan, bu dönemde AK Parti Trabzon’dan Milletvekili aday adayı oldu.

Asım Aykan basın mensupları ile buluştuğu basın toplantısında soruları yanıtladı ve bugüne kadar neler yaptığını açıkladı. Toplantıda gençler tarafından CHP Trabzon İl Başkanlığının işgal edilmesini de yorumlayan Asım Aykan “Diğer partilerin içlerindeki kavgaları biliyoruz. Kavgalı eve kız verilmez. İçini yönetemeyen ülkeyi yönetmesi çok zordur!” diye yorumladı.

11072071_927128704048277_1864422745_n-(1).jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset