"Asıl 'Durdurulamaz' dedikleri Türkiye"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ardahan PTT Kavşağı'nda düzernlenen "Cumhurbaşkanı Halkla Buluşuyor" programında yaptığı konuşmada, "(Eğer Erdoğan pazar günü istediğini alırsa durdurulamaz olacak) diyorlar. Hale bak. Erdoğan diyerek sanmayın ki benim

"Asıl 'Durdurulamaz' dedikleri Türkiye"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ardahan PTT Kavşağı'nda düzernlenen "Cumhurbaşkanı Halkla Buluşuyor" programında yaptığı konuşmada, "(Eğer Erdoğan pazar günü istediğini alırsa durdurulamaz olacak) diyorlar. Hale bak. Erdoğan diyerek sanmayın ki benim şahsımı kastediyorlar. Asıl durdurulamaz dedikleri Türkiye" dedi.
 
Türkiye'de milletin gerçek evlatlarının yönetime sahip olduğunu ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu;
 
"Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bir İngiliz gazetesi bu seçimle ilgili olarak ne diyor biliyor musunuz? 'Tam batılılaşmamış, yoksul Müslümanların, kendi ülkelerini yönetmesine izin verilemez'. Sen kimsin ya, terbiyesiz. Haddini bil. Ne zamandan beri size böyle bir yetki verildi. Türkiye artık mandaların egemen olduğu bir Türkiye değil. O tarih oldu. Artık bu milletin gerçek evlatları bu ülkede yönetime sahip."
 
"Hep birlike sandıklara sahip çıkacağız"
 
Tüm seçmenlere, genel seçimlerde oy kullanma çağrısında bulunan Erdoğan, şunları kaydetti:
 
"Kardeşlerim aman ha, hep birlikte sandıklara sahip çıkacağız ve yüksek katılım sağlayacaksınız. Korkuyu korkutacaksınız, korkmak yok. Allah'ın verdiği canı sadece o alır. Hepimiz vademizi yaşıyoruz. Bundan başkası yok ama bizim demokrasiyle ilgili irademizi kimse pranga altına almamalı. Bilelim ki bunların oyunları yarın bozuluyor. Bunu siz bozacaksınız."
 
"Milleti devre dışı bırakmak istiyorlar"
 
Bazı grupların, Türkiye'nin önünü kesme yolunda seçim öncesi bir araya geldiğine dikkati çeken Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Bunların kesinlikle demokrasi, insan hakları, Türkiye'nin gelişmesi, kalkınması diye bir dertleri yok. Bunlar milleti devre dışı bırakmak istiyorlar. Ülkenin geleceğini bizzat milletin kendisinin tayin etmesinin önüne geçmek istiyorlar. İstikrarlı, güven dolu bir Türkiye istemiyorlar. Onun için 'eski Türkiye' diyorlar. Pensilvanya'sıyla, Kandil'iyle, Ermeni lobisiyle, bu ülkenin, bu milletin düşmanı ne kadar örgüt varsa hepsi arkalarında. Dikkat edin, söyledikleri aynı, vaatleri aynı, tehditleri aynı, hakaretleri aynı. Millete hizmet için bir araya gelemeyenlerin, yeni Türkiye'nin önünü kesme konusunda kol kola girdiklerini görüyoruz."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler