Artvin'de Aslanlı yol

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan Artvin Belediyesi’nin yeni hizmet binasının açılış törenine katılacaklar. 21 Şubat Cuma günü saat 16.00’da gerçekleşecek açılışın miting hav

Artvin'de Aslanlı yol

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan Artvin Belediyesi’nin yeni hizmet binasının açılış törenine katılacaklar. 21 Şubat Cuma günü saat 16.00’da gerçekleşecek açılışın miting havasında geçmesi bekleniyor.

YENİ KABİNE ASLANLI YOLDA

Cumhuriyet Halk Partisi Artvin’de Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi için adaylarını belirledi. CHP ekibi  bugün açılışı gerçekleşecek yeni belediye binasında bir araya geldi.

Girişin iki tarafında aslan figürü olan Yeni belediye binası açılışına CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’da katılacak
Artvin Belediye Başkanı ve CHP Artvin Belediye Başkan Adayı Dr. Emin Özgün yaklaşık yirmi gündür süren çalışmaların ardından belediye ve il genel meclisi üyeliği için adayların belirlendiğini ve kamuoyuna bugün itibariyle açıklandığını söyledi.

Başkan Özgün; “Seçimler için çalışmalarımız süratle devam ediyor. Belediye meclisinin belli olmasının dün son günüydü. Yeni belediye meclis üyelerimizle birlikte bugün çalışmalarımızın bir başka bölümünü başlatacağız” dedi.

ARTVİN İL BELEDİYE MECLİSİ ÜYELİĞİ ADAYLARI
 
NERMİN ALBAYRAK, AKIN DEDE, SİNAN SARAÇ, CEMAL BEKÇİ, AYHAN KESKİN, ZAFER GÜLENÇ, GAMZE TARHAN POLATDEMİR, AYHAN TEKİN, YAŞAR TEKİN ALKAN, ÖZGÜR ONAY, ŞİNASİ ESEN, ZUHAL SEÇKİN KAÇAN, ŞEFİKA DUYAN
 
KONTENJAN ADAYLARI
 
ERDİNÇ ELDEMİR, CÜNEYT ÖZTÜRK

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset