Artvin Belediyesi yeni binasına kavuştu

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Muharrem İnce  İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Artvin'de konuk evi ve belediye hizmet binası açılışını gerçekleştirdi.Artvin yeni belediye binası  açılış törenine, CHP Gru

Artvin Belediyesi yeni binasına kavuştu

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Muharrem İnce  İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Artvin'de konuk evi ve belediye hizmet binası açılışını gerçekleştirdi.

Artvin yeni belediye binası  açılış törenine, CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan,  23. Dönem CHP Artvin Milletvekili Metin Arifağaoğlu,Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, CHP İl Başkanı Seçkin Kurt, CHP İlçe Belediye Başkanları ve adayları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

KAÇ KERE BİZİ YIMMAYA ÇALIŞTILAR AMA HEP DİZ ÇÖKTÜLER

Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün “Bir şair diyor ki ben ölürsem beni köyümün yağmurlarında yıkayın. Ben ölürsem beni Artvin’in Şara’sın da gömün. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenleri, bu ülkenin değerleri ona buna peşkeş çekenleri sandıkta gömeceğiz” diyerek şunları söyledi:

“47 Yıldır sizinle beraber mesaiye başladım acı gününüz de beraber oldum düğününüzde beraber oldum yağmurda çamurda sizlerle oldum. Hani birisi diyorlar ya birlikte yürüdük bu yollarda, işte bende sizinle birlikte yürüdüm bu yolarda. Ben Artvin’de doğdum ilk okulu orta okulu, liseyi Artvin’de okudum. Okuduk emek için iş için aş için diyarlara göçtük. Ailemizden birisine Artvin’e dönmek düştü oda bendim. Artvinliyim diyorsan Çoruh’ta yüzeceksin, Hatila’da soluklanmış olacaksın, Melo’da karakuş avlayacaksın. Sevgili Artvinliler siyaset iş ekmek aş mücadelesidir. Siyaset kavga etme sanatı değildir insanların sorunlarını çözme sanatıdır. Hepimiz aynı gemideyiz. CHP’lisi AKP’lisi, MHP’lisi, Demokrat Partilisi de Saadet Partilisi de hepimiz aynı gemideyiz. Bu gemi su alıyor su.

Bunlar Artvin’in kalesini çok ele geçirmek istediler. Sevgili İstanbul Belediye Başkanı’nı kaç kere getirdiler, Sevgili Faruk Çelik’i kaç kare getirdiler, güçleri yetmedi Artvinli sandıkta bunları diz çökertmedi mi?

BU TOPRAKLARDA MUSTAFA KEMAL YENİLMEZ

Konuşmasına Artvin’e gelen CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve CHP Grup başkan Vekili Muharrem inceye hoş geldiniz diyerek başlayan CHP Artvin Milletvekili Av.Uğur Bayraktutan 17 Aralık sürecini atıfta bulunarak; “Artvinlilerin yatak odaların para sayma makineleri yok, ayakkabı kutuları yok Artvinlilerin odalarında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafları var” dedi.

ARTVİN HALKI EMİN ELLERE TESLİM

Eski CHP Artvin Milletvekili Metin Arifağaoğlu ise yaptığı konuşmada Artvin halkının CHP Genel Başkanından ve altı oktan memnun olduğunu ve bunlarla devam etmek istediğini ifade ederek şunları söyledi.“Hiçbir belediye başkanına eski belediyeyi yıkıp iki yeni bina iki yeni hizmet binası yapmak kolay kolay nasip olmaz. Emin Özgün’e iki belediye hizmet binası yapmak nasip olmuştur. Ben buradan Sayın Emin Özgün’ü kutluyorum bu değerli hizmet Artvinlilere hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset