Arsin'de büyük kapışma

Haber61/Haber ServisiSiyasette gerginliği tavan yaptıran sözler… MHPli eski Bakan ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP’nin Arsin kongresinde AK Partili Belediye Başkanı Erdem Şen’e ağır sözler söyledi. Belediyenin konferans salonunu kongresi için MHP’

Arsin'de büyük kapışma

Haber61/Haber Servisi

Siyasette gerginliği tavan yaptıran sözler… MHPli eski Bakan ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP’nin Arsin kongresinde AK Partili Belediye Başkanı Erdem Şen’e ağır sözler söyledi. Belediyenin konferans salonunu kongresi için MHP’ye kiralamak istemediği yönünde bilgi alan eski Bakan Aydın, Arsin’de katıldığı partisinin ilçe kongresinde, “Sen hiç ülkücü tokadı yedin mi başkan… Haddini bileceksin haddini. Adam olacaksın” diye sert eleştirdi.
Aydın’ın bu sözlerine Belediye Başkanı Şen, konferans salonunda tadilat olduğunu ifade ederek daha sert bir tepki gösterdi. Şen, “Tokatları zamanında kimin yediği biliniyor” dedi. Kendilerine resmi yazı ile salonda önceden planlanmış bir tadilat olduğunu belirttikleri, şu anda da parke duvar kağıtları ve ses düzeninde bakım çalışmaları olduğunu aktardıklarını dile getiren Şen, “Tokat yediğimiz falan yok önemli olan milletin ve Cenabı Allah’ın tokadıdır. Bu tokatları da zamanında kimlerin yediğini herkes biliyor” diye konuştu.
Şen ayrıca konferans salonundaki tadilat çalışmaları ile ilgili de fotoğraflar paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset