Arınç'tan Öcalan'ın talebine yanıt

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Suriye'nin kuzeyindeki gelişmelere ilişkin," Türkiye'nin aleyhine sonuç verecek hiçbir defakto eyleme veya olaya göz yummak durumunda değiliz" dedi. Arınç, Öcalan'ın basın toplantısı talebine de "Mümkün değil" yanıtını ve

Arınç'tan Öcalan'ın talebine yanıt

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Suriye'nin kuzeyindeki gelişmelere ilişkin," Türkiye'nin aleyhine sonuç verecek hiçbir defakto eyleme veya olaya göz yummak durumunda değiliz" dedi. Arınç, Öcalan'ın basın toplantısı talebine de "Mümkün değil" yanıtını verdi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Suriye'nin kuzeyindeki gelişmelere ilişkin, "Hükümetimiz olayları büyük bir hassasiyetle takip etmektedir. Türkiye'nin aleyhine sonuç verecek hiçbir defakto eyleme veya olaya göz yummak durumunda değiliz" dedi.

Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Arınç, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın basın toplantısı düzenleme talebine yönelik iddialara ilişkin, "Elimizdeki mevcut hukuki mevzuatta bu mümkün görünmemektedir. Daha önceki yönetmeliklere baktığınız zaman bir hükümlünün karşısına basın mensuplarını alıp da bulunduğu yerde bir basın toplantısı yapması hiçbir şekilde mümkün görünmemektedir. Sorulması bile caiz değildir" diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ramazan Bayramı süresince otoyolların ücretsiz, belediyelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinin de ücretsiz veya indirimli olarak uygulanmasının, Bakanlar Kurulunca kabul edildiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset