Arınç'tan kriz açıklaması

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç 'kalp krizi geçirdi' iddiasını yalanladı. Arınç, "Twitter’dan kalp krizi geçirdiğim ve GATA’ya kaldırıldığımı yazılmış, insanlar bunu paylaşmış. Bizim de çocuklarımız, sevenlerimiz, dostlarımız var. Bunlar ahlak dışıdır, e

Arınç'tan kriz açıklaması

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç 'kalp krizi geçirdi' iddiasını yalanladı. Arınç, "Twitter’dan kalp krizi geçirdiğim ve GATA’ya kaldırıldığımı yazılmış, insanlar bunu paylaşmış. Bizim de çocuklarımız, sevenlerimiz, dostlarımız var. Bunlar ahlak dışıdır, edep dışıdır. Gerçek değildir. Ben  iyiyim. Bunu görüp 'oh olsun' diyenler çıkabilir. Bu kişilik haklarına saldırıdır. Yapanları kınıyorum" dedi.

Arınç, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun Sümeyye Erdoğan açıklamalarına ilişkin de, "Benim ailemde benden başka siyasetçi yok, nasıl genetik? Sümeyye Erdoğan çok iyi yetişmiş, bilgili ve siyaseti yakından takip eder. Edebi, ahlakı ve bilgisi ile örnek gösterilecek kızımızdır. Tercihine saygı duyarız." dedi.

Arınç ayrıca sınırda bir askerin IŞİD tarafından kaçırıldığı iddiasına ilişkin de, "İddia gerçek dışıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler