Arınç soru soran gazetecileri fırçaladı

Bülent Arınç'ın basın mensuplarına yönelik tavrı garip bulunduBaşbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile gazeteciler arasında Gemlik'teki kapalı pazar yeri temel atma töreni sonrası ilginç bir diyalog yaşandı.MUHABİR SORDU, YANIT ALAMADIMuhabirin 'Zaman Todays

Arınç soru soran gazetecileri fırçaladı

Bülent Arınç'ın basın mensuplarına yönelik tavrı garip bulundu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile gazeteciler arasında Gemlik'teki kapalı pazar yeri temel atma töreni sonrası ilginç bir diyalog yaşandı.

MUHABİR SORDU, YANIT ALAMADI

Muhabirin 'Zaman Todays Muhabiri Mahir Zeynalov Başbakan Erdoğan aleyhine tweet attığı için sınır dışı edilmiş. Bu konuda ne diyeceksiniz?' sorusunu yanıtlamayan Arınç, başka bir gazeteciye "Sizin sorunuz var mı hanımefendi" diye seslendi.

FATİH ALTAYLI'YI TANIMAM"

Bu gazetecinin de yeni internet düzenlemesiyle ilgili soru sormak istediğini söylemesi üzerine Arınç, bu kez, "Başka sorusu olan var mı?" diye sordu. Arınç'tan gelen talep üzerine bu kez bir başka gazeteci, 'Fatih Altaylı'nın internette yayınlanan anket konuşmasını soracaktım' deyince Arınç, "Fatih Altaylı'yı tanımam" yanıtını verdi.

MUHABİR SORUYU YİNELEDİ

Bir muhabirin, Today's  Zaman muhabiriyle ilgili sorusunu yineleyerek, "Siz basın kurumlarından sorumlu bir bakan ve başbakan yardımcısı olarak güzel Bursamızın yakışıklı milletvekili olarak" diye devam eden konuşmasını kesen Arınç, "O kadar değil, o kadar değil" dedi.

 "SENİN SORUNU KİMSE ANLAMADI, HADİ MÜSAADENİZLE"

 "Şimdi senin sorunu kimse anladı mı? Bu arkadaşımız ne sordu duydunuz mu?" diye konuşmasını sürdüren ve gazetecilerden yanıt alamayan Arınç, "Hadi müsaadenizle"diyerek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset