Arınç: Dinlenenlerden özür dilenmeli

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor. İşte Arınç'ın konuşmasından önemli satır başları;"ADALET BAKANI BİLGİ VERDİ"Bakanlar Kurulu'nda konu üzerine görüşme yapıldı. Adalet Bakanımız bilgi verdi. Üzücü

Arınç: Dinlenenlerden özür dilenmeli

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor. İşte Arınç'ın konuşmasından önemli satır başları;

"ADALET BAKANI BİLGİ VERDİ"

Bakanlar Kurulu'nda konu üzerine görüşme yapıldı. Adalet Bakanımız bilgi verdi. Üzücü bir olay. Türkiye kamuoyu son derece duyarlı. İki savcının ismi geçiyor; Adem Özcan ve Adnan Çimen. Yetkili savcılardır. Hayali ihber üzerine soruşturma başlatarak bazı dinlemeler yapmışlardır. Dosya ellerinden alındıktan sonra yerlerine gelen savcılar tarafından ortaya çıkarılmış. Böyle bir terör örgütü olmadığı görülmesine rağmen 3 yıl içinde bir çok kişinin takip edilmesiyle bu soruşturma her yönüyle dikkat çekmiş.

"2287 KİŞİ DİNLENDİ"

Şu anda inceleme konusu yapılan 107 klasör var 2287 kişinin dinlendiği anlaşılıyor. Bunların ihbar mektubuna bağlı olarak herkesi dinledikleri ortaya çıkmış. AA'nın telefon santralinin de dinlediği bir gerçek. Adalet Bakanımızın yapacağı geniş bir açıklama ile daha geniş bir biçimde kamuoyuna açıklayabileceğiz.

"DİNLENEN HER ŞAHISTAN ÖZÜR DİLENMELİ"

Soruşturmadan başsavcıların da haberi yok. Dosyada ismi bulunanların sayısı daha da artabilir. Bunlar tamamen kanunsuz dinleme kararlarıdır. Dinlenen her şahıstan özür dilenmelidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler