Arınç: Aldı başını gidiyor...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dinlemelerle ilgili, "İncelemeler, binlerce insanının gerekli gereksiz dinlendiği yönünde. Bunların mesulleri yargı önünde hesap verecekler" dedi.Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Dinlemeler konusu çılgınca başını almış

Arınç: Aldı başını gidiyor...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dinlemelerle ilgili, "İncelemeler, binlerce insanının gerekli gereksiz dinlendiği yönünde. Bunların mesulleri yargı önünde hesap verecekler" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Dinlemeler konusu çılgınca başını almış gidiyor. Maalesef bu konuda TİB'de yapılan incelemeler sonucunda, binlerce insanının gerekli gereksiz dinlendiği ve bunlara ait kayıtların da muhafaza edildiği yönündedir. Artık binler, on binler konuşulmaktadır.

Bunlar Türkiye için yüz kızartıcı suçlamalardır. Ümit ediyorum ki bu kanunsuz dinlemeleri yapanların ve bunları belirli maksatlarla kullananların mutlaka bir karşılık bulmaları gerekir. Yapılan incelemeler sonuçlandığında, şüphesiz adli yargıyı ilgilendirenler de ortaya çıkacak ve bunların mesulleri de yargı önünde hesap vereceklerdir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset