Ankara'da sürpriz zirve!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Irak ve bölgedeki gelişmeleri ele almak üzere Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar ile Resmi Konut'ta bir araya geldi. Halen devam eden görüşmenin son bölümüne Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun da katıldığı bild

Ankara'da sürpriz zirve!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Irak ve bölgedeki gelişmeleri ele almak üzere Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar ile Resmi Konut'ta bir araya geldi. Halen devam eden görüşmenin son bölümüne Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun da katıldığı bildirildi.

IRAK KONUSU ELE ALINDI

Başbakanlık kaynakları, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel istirahatte olduğu için Kara Kuvvetleri Komutanı ile görüşen Erdoğan'ın Irak basta olmak üzere bölgedeki son gelişmelere ilişkin bir değerlendirme toplantısı yaptığını; toplantının son bölümüne Dışişleri Bakanı'nın da iştirak ettiği bilgisini verdi.

IŞİD, bugün rehin tuttuğu 32 Türk şoförü serbest bırakmıştı. Davutoğlu'da bu gelişmenin ardından açıklamalarda bulundu. Davutoğlu'nun Erdoğan'a, 10 Haziran'da Musul'da kaçırıldıktan sonra bugün özgürlüklerine kavuşan 32 Türk şoförle ilgili bilgi verdiği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset