Ankara’da güçlü olacağız

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Atalay, Trabzon’un lobi olarak güçlü bir il olduğunu belirterek, “Trabzon’un Ankara’da güçlü olması gerekir. Geçmişte bakanlarımız ve milletvekillerimiz iyi hizmetler getirdi. Bu güç devam etmeli. Hatta bölge illeri

Ankara’da güçlü olacağız

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Atalay, Trabzon’un lobi olarak güçlü bir il olduğunu belirterek, “Trabzon’un Ankara’da güçlü olması gerekir. Geçmişte bakanlarımız ve milletvekillerimiz iyi hizmetler getirdi. Bu güç devam etmeli. Hatta bölge illeriyle de işbirliği yaparak ortak projeler geliştirmeli bölgesel kalkınmayı gerçekleştirmeliyiz. Bunun için turizm ve spor potansiyelimiz bir fırsat” dedi.

Trabzon’un kısır çekişmelerle uğraşmadan, teşkilatıyla, STÖ’leriyle, bürokratıyla, vatandaşıyla birlikte tek yumruk hareket etmesi gerektiğinin altını çizen Mehmet Atalay, “Trabzon’un çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Büyük projeleri planlayıp Ankara’ya götürdüğünüzde, takip ettiğinizde çözülmemesi mümkün değil. Geçmişte çok değerli bakanlarımız oldu. Trabzon’a katkıları oldu. Yine milletvekillerimiz bireysel olarak geçmişte çok hizmetler yaptılar. Hepsine teşekkür etmek lazım. Biz çıtayı daha da yukarlara koyduk. Trabzon’a geçmişte yaptığımız hizmetler var. Bunların da üzerine çıkacak yeni projelerimiz var. Trabzon’u turizmin gözbebeği yapacağız. Sadece yayla ve dağ turizmi değil, deniz turizmi, spor turizmi, din turizmi, kültür turizmi, sağlık turizmi ve kış turizmi açısından kentimiz zirvede olacak. Tesislerimiz asla boş kalmayacak. Yaz kış yaşayan canlı bir turizm kenti olacağız” dedi.

1-227.jpgTrabzon’un ihtiyacı olan Yatırım Adası, Demiryolu, Havalimanı sorunu, ikinci üniversite, şehir hastanesi, Çömlekçi dönüşümü, Güney Çevre Yolu, Çimento Fabrikasının taşınması gibi konuları ilgili bakanlıklarda takip edip hızlandıracaklarının altını çizen Atalay, tam bir takım oyunu oynayacaklarını söyledi.

 

TEŞKİLAT BİZİM İÇİN KÖPRÜ

Teşkilatların vatandaş ile aralarındaki köprü olacağını söyleyen Atalay, “Parti teşkilatlarımızın görüşlerine çok önem veriyoruz. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, il teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız bizim için çok önemli. Onlar bizim temsilcilerimiz olacak, biz onların temsilcileri. Çünkü teşkilatlarımız halkla her gün yüz yüze. Bu yüzden halkın sorunlarını, bu sorunların çözümlerini en iyi bilenler teşkilatlarımız. Bu sorunları bize taşıyacak olanlar da teşkilat mensuplarımızdır. Bizler Ankara’ya gittiğimizde teşkilatlarımızla birlikte halkımızın sorunlarını çözmek için birebir ilgileneceğiz. Ve Ankara’daki birebir görüşmelerimizle her vatandaşımızın sorununu çözeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset