Altunbaş'tan şapkalı mesaj!

AK Parti Ortahisar Ilçe Başkani ve başkan Adayı Temel Altunbaş basın toplantısı ile adaylığını açıkladı. Basın toplantısına katılan partililerin beyaz "Benim başkanım Temel Altunbaş" yazılı şapkası takmaları dikkat çekti.FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!AK PARTİ

Altunbaş'tan şapkalı mesaj!

AK Parti Ortahisar Ilçe Başkani ve başkan Adayı Temel Altunbaş basın toplantısı ile adaylığını açıkladı. Basın toplantısına katılan partililerin beyaz "Benim başkanım Temel Altunbaş" yazılı şapkası takmaları dikkat çekti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

AK PARTİ İL YÖNETİMİNDEN VE MECLİS ÜYESİNDEN DESTEK

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Köksal Boz, Ortahisar Meclis üyelerinden Hatice Öztürk ve Ortahisar Belediye Başkan yardımcısı Kemal Çoban da toplantıda Altunbaş’ın yanında yer aldı.

Altunbaş toplantıda, 'Ben teşkilatın adayıyım' diye konuştu.

PARALELCİ OLSAM GENEL MERKEZİN ADAYI OLMAZDIM

Paralelle mücadele hakkındaki iddialara ne diyorsunuz? Sorusuna Altunbaş, “Bizi paralelle bağdaştırıyorlar. Bu söylemin inandırıcılığı kalmadı. Bağımız olsa buralarda olmazdık. Genel Merkezimiz paralelci olup olmadığımızı biliyor. Genel merkezin de adayıyız biz. Böyle olsa bizi genel merkez aday yapar mıydı? Bu yakıştırmaları inandırıcı bulmadılar. Hedefe varmak için her şey mubahtır zihniyetin ürünüdür bu söylentileri çıkaranlar” diye konuştu.

KONGREDE HERKES BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALACAK

“Genel Merkez kongrede ‘tek liste’ olsun demesine rağmen Ömer Odabaş da adayım dedi. Bu noktada kongrenin iptal edileceği söyleniyor ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, “Tek listeye inmesi konusunda mücadele verdik mücadelemiz sürüyor. Arkadaşlar ikna olmuyorlar. Bu saatten sonra kongreyi genel merkez iptal ettirmemelidir. Sandıkta herkes boyun ölçüsünü alacak. Biz iptal edilmesini istemiyoruz. Kongrenin bu saatten sonra iptal edilmesi partiye yarar değil zarar verir” diye cevap verdi.

 

10822154_849411098486705_1683921992_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler