Altunbaş'tan ilk açıklama

Ak Parti Ortahisar ilçe kongresi yapılıyor.Ortahisar ilçe Başkanı Temel Altunbaş Haber61.net mikrofonlarına yapytığı açıklamada "Ortahisar ilçemizin olağan kongresini yapıyoruz. İnşallah partimiz içinde bizim içinde iyi olur. Allah bizi mahcup etmesin. Ar

Altunbaş'tan ilk açıklama

Ak Parti Ortahisar ilçe kongresi yapılıyor.

Ortahisar ilçe Başkanı Temel Altunbaş Haber61.net mikrofonlarına yapytığı açıklamada "Ortahisar ilçemizin olağan kongresini yapıyoruz. İnşallah partimiz içinde bizim içinde iyi olur. Allah bizi mahcup etmesin. Arkadaşlarımız ile hizmet kervanına bir şeyler katma adına bu yola çıktık. İnşallah herkese hayırlı olacak. Diğer arkadaşımızda var ona da başarılar diliyoruz. Sonuç ne olursa olsun burada Ak Parti adına iyi bir kongre olsun ve buradan çıkacak sonuçla 2015 seçimlerine daha güçlü çalışarak girelim." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler