Alan'dan Bahçeli'ye sert sözler!

Engin Alan'ın kızı Bahçeli'nin "Engin Alan ile PKK terör örgütüne üyelikten mahkumiyet almış HDP eşbaşkanını terazinin iki kefesine koyup beraberce ele alma gafleti siyasi ve ahlaki açıdan mahsurludur" açıklamasına tepki gösterdi, 'BDP'linin olduğu Meclis

Alan'dan Bahçeli'ye sert sözler!

Engin Alan'ın kızı Bahçeli'nin "Engin Alan ile PKK terör örgütüne üyelikten mahkumiyet almış HDP eşbaşkanını terazinin iki kefesine koyup beraberce ele alma gafleti siyasi ve ahlaki açıdan mahsurludur" açıklamasına tepki gösterdi, 'BDP'linin olduğu Meclise de girmeyin o zaman' dedi.

Balyoz davası hükümlüsü MHP Milletvekili Engin Alan'ın kızı Tülin Alan, babasının cezaevinden kurtulması için yeni bir umut olacak kanun düzenlemesiyle ilgili Bahçeli'nin yaptığı açıklamaya, "İçeride olan Tuncel dışarı çıkmasın diye Engin Alan da onunla hapiste çürüsün... Pardon, Tuncel dışarda, Engin Alan hapisteydi değil mi. Engin Alan kalsın hapiste, onunla gurur duyun! Valla kusura bakmayın, benim bir tane babam var! BDP 'linin olduğu Meclise de girmeyin o zaman " diyerek sert tepki gösterdi.

RİSKLER VAR

Bahçeli, TBMM Başkanı Cemil Çiçek tarafından içerideki milletvekilleri için hazırlanan kanun teklifini, "Teklif; İmralı canisinin milletvekili olmasına adeta vize, PKK ’nın dağ kadrosunun siyasete kaydırılmasına adeta yeni bir imkan getirme risklerini ihtiva etmektedir" diyerek değerlendirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset