AKP'li Mustafa Şentop'tan şoke eden sözler

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, AKP'ye hasım ve muhalif olanların aynı zamanda Türkiye'nin hasımları ve muhalifleri olduğunu ileri sürerken, AKP'yi destekleyenlerin de Türkiye sevdalıları olduğunu söyledi. AKP Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Top

AKP'li Mustafa Şentop'tan şoke eden sözler
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, AKP'ye hasım ve muhalif olanların aynı zamanda Türkiye'nin hasımları ve muhalifleri olduğunu ileri sürerken, AKP'yi destekleyenlerin de Türkiye sevdalıları olduğunu söyledi.
 
AKP Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantısı, Adana Anemon Oteli'nde yapıldı. Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'den partililerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya, Ak Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan ve Şükrü Erdinç de katıldı. Burada bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, yeni bir Türkiye için siyaset yaptıklarını belirtti. Türkiye'nin bir dönüm noktasından geçtiğini anlatan Şentop, "Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra dünya dönüşüm içerisinde. Türkiye'de bu dönüşümden, tarihi bir dönemden geçiyor. Türkiye'nin de kendisini 21'inci yüzyıla taşıyacak siyasi bir akla ihtiyacı vardı ve AKP iktidara geldi" dedi.
 
'AK PARTİ HASIMLARI TÜRKİYE HASIMLARIDIR'
 
Türkiye ile Ak Parti'nin kaderinin bütünleştiğini söyleyen Şentop, şunları kaydetti: "Türkiye'nin tarihinde hiçbir zaman bu derecede bir siyasi hareketin mukadderatı ile ülkenin mukadderatı bütünleşmemiştir. Türkiye'nin kaderi ile Ak Parti'nin kaderi bir biriyle bütünleşmiş durumdadır. O sebeple bakın ki, Ak Parti'nin hasımları, muhalifleri, aynı zamanda Türkiye'nin hasımlarıdır, Türkiye'nin muhalifleridir. Hiç şaşmaz. Ak Parti'yi destekleyenler, Ak Parti'den memnun olanlar da Türkiye sevdalıları, Türkiye'yi sevenler, Türkiye'yi destekleyenlerdir. Bu tablo sadece bizim gördüğümüz tablo değil, başka partilere oy veren vatandaşlarımızın da gördüğü tablodur. Türkiye'yi zayıflatmak isteyenlerin ümit bağladığı son seçim 7 Haziran'da yapılacak seçimdir. Bu seçim Türkiye için çok önemlidir. Ak Parti'nin alacağı oyun oranı, sadece Ak Parti'yi, Türkiye'yi ilgilendirmiyor. Dünyadaki mazlum milletleri ve tüm dünyada yaşayan insanların merakla beklediği bir tablo. Bu bakımdan bu seçimlere bu anlamıyla gerekli değeri vermeliyiz. Tüm çalışmalardan daha fazla dikkatle, titizlikle bu seçime yaklaşmak mecburiyetindeyiz."
Konuşmanın ardından toplantı basına kapalı olarak sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler