AKP stresli endişeli sağa sola saldırıyor

CHP Trabzon Milletvekili adayı Haluk Pekşen’e destek vermek amacıyla Trabzon’a gelen CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Haber61’i ziyaret etti.Ziyarette konuşan Tunay, “AKP’nin söylemlerinden ne kadar endişeli stresli olduğunu görebilirsiniz. Bazı şeyl

AKP stresli  endişeli sağa sola  saldırıyor

CHP Trabzon Milletvekili adayı Haluk Pekşen’e destek vermek amacıyla Trabzon’a gelen CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Haber61’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Tunay, “AKP’nin söylemlerinden ne kadar endişeli stresli olduğunu görebilirsiniz. Bazı şeyleri artık halkımız görmüştür. Bunu Trabzon’da da hissettim” dedi. “Haluk bey çok çalışıyor. İnanılmaz sevgi görüyor” diyen Tunay, dedesinin Faroz’dan yıllar önce ayrılarak gurbete çıktığını fakat ailesinin hiçbir zaman Trabzon’u unutmadığını ve bir bölümlerinin hep Trabzon’da olduğunu ve yakından Trabzon’u takip ettiklerini ifade ederek, “Maalesef görüyoruz ki, Trabzon 12 yılda çok geriye gitti. Hakettiği değeri görmedi alamadı. Trabzon bu yok sayılmışlığa sonunda bir dur diyecektir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset