Akif Hamza Çebi Haber61 konuştu

ANKARA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) almış olduğu karar ile Trabzon’da şartlı temayül yoklaması yapacak. CHP PM’sinin kararına göre; Birinci sıra kontenjan ile atanacak. Trabzon CHP örgütleri ise 2, 3, 4, 5 ve 6’ncı sıraya yerleşecek

Akif Hamza Çebi Haber61 konuştu

ANKARA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) almış olduğu karar ile Trabzon’da şartlı temayül yoklaması yapacak. CHP PM’sinin kararına göre; Birinci sıra kontenjan ile atanacak. Trabzon CHP örgütleri ise 2, 3, 4, 5 ve 6’ncı sıraya yerleşecek isimleri belirleyecek.. Bu duruma Trabzon CHP İl örgütü karşı çıktı. Konu ile alakalı CHP2nin önemli lokomotiflerinden Akif Hamza Çebi Ankara’da haber Muhabirimize önemli açıklamalarda bulundu. Çebi, “ İktidara doğru gidiyoruz. Seçime doğru gidiyoruz. İnşallah sandıktan CHP’nin iktidarı çıkar. Tabiî ki milletimizin taktiridir bu. CHP, Türkiye hiç örneği olmayacak şekilde ön seçim yapıyor.”dedi.

Adaylarının büyük bölümlerin ön seçim belirleyecek diyen Çebi, “ Parti adaylarımızın yüzde 85’ni ön seçimde belirleyeceğiz. Böyle başka bir hiç parti yoktur. Hatta parlamentoda bulunan hiçbir siyasi partiler içerisinde bırak yüzde 85’i yüzde 1’i bile olan parti yoktur. Trabzonla ilgili tercihi PM’nin farklı oldu. PM 1’e kontenjan dedi il örgütümüz farklı dedi. Burada tamamen ön seçim olsun dediler. Çok değerli arkadaşlarımız var hepimiz yarışalım deniliyor. Bu görüşte yabana atılacak bir görüş değildir. PM’nin almış olduğu karar herkes uyacak. Arkadaşlarımızın istifa etmesi gibi bir şey olmaz.”ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler