Akçay'dan annesine son görev

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay'ın vefat eden annesi Hayriye Akçay (94) defnedildi.Bir süredir tedavi gördüğü Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün hayatını kaybeden Hayriye Akçay'ın için İskenderpaşa Camisi'nde cenaze töreni düze

Akçay'dan annesine son görev

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay'ın vefat eden annesi Hayriye Akçay (94) defnedildi.

Bir süredir tedavi gördüğü Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün hayatını kaybeden Hayriye Akçay'ın için İskenderpaşa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Akçay'ın ailesi, Trabzonsporlu yöneticiler  Trabzonsporlu futbolcular,Trabzon Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu, CHP Milletvekili Volkan Canalioğlu, MHPTrabzon Belediye başkan adaylı Hüseyin Örs Ortahisar Bel başkan adayı Osman Abanoz CHP  Ortahisar Bel başkan adayı Nazım Özcan, Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay TFF yönetim kurulu üyesi Mustafa Beyazlı, TFF yönetim kurulu eskiüyesi  Süleyman Atal, futbol tabın birlikleri başkan ve yöneticileri Trabzonspor  yöneticileri  Sivil toplum örgütleri başkan ve yöneticileri  ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Bu arada, teknik direktör Mustafa Akçay'a taziyede bulunmak için cami önüne gelen yabancı futbolcular Janko, Malouda, Henrique ile Bosingwa'nın, cenaze namazı sırasında safta yer aldığı görüldü.

Akçay'ın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sülüklü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset