AK Parti'yeTitanic'li cevap

Sadeet Partisi Düzce Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen konferansa katılan Fatih Erbakan , "Biz Erbakan Hocanın evladıyız. Sultan Fatih'in gemisi Milli Görüş bırakılıp, batacağı belli olan Titanic'e gidilir mi?" dedi.Konuşmasında AK Parti 'ye se

AK Parti'yeTitanic'li cevap

Sadeet Partisi Düzce Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen konferansa katılan Fatih Erbakan , "Biz Erbakan Hocanın evladıyız. Sultan Fatih'in gemisi Milli Görüş bırakılıp, batacağı belli olan Titanic'e gidilir mi?" dedi.

Konuşmasında AK Parti 'ye sert sözlerle yüklenen Erbakan, "Milletin sırtına fazladan 6 milyar dolar yük yüklüyorlar. Benzin ve mazot fiyatlarına yapılan zamlarla Türkiye dünya şampiyonu oldu. Bunların hepsi faize gidiyor. Bu parayı bulmak için sineğin yağını çıkarıyorlar. Sömürü düzeninin bekçiliğini yapıyorlar" diyerek yapılan son zamları eleştirdi.
 
"Siz nasıl Erbakan hocanın öğrencisiniz?" diyen Fatih Erbakan, "Erbakan hoca, memur ve işçiye yüzde 300 zam verdi, ilave vergi koymadı, zam yapmadı. Bir tane milli müesseseyi satmadı. Kıbrıs'tan vazgeçmedi. Merhum liderimizin dediği gibi arka kapıdan kaçıp bahçede top oynuyorsunuz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler