Ak Parti'li vekilden TS'ye destek mesajı

Kötü günler yaşayan ve çıkış arayan Trabzonspor’a bir destekde Ak Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu’ndan geldi. Seymenoğlu bir basın açıklaması yaparak camiaya birlik , beraberlik ve takıma destek çağrısında bulundu. Açıklamasında “Trabzon’u te

Ak Parti'li vekilden TS'ye destek mesajı

Kötü günler yaşayan ve çıkış arayan Trabzonspor’a bir destekde Ak Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu’ndan geldi. Seymenoğlu bir basın açıklaması yaparak camiaya birlik , beraberlik ve takıma destek çağrısında bulundu.

 Açıklamasında “Trabzon’u tek bir cümle ile anlatın denildiğinde “Trabzon tarih , kültür ve spor kentidir .” cümlesi en çok kullanılandır .” diyen Safiye Seymenoğlu Trabzon’un, spor kenti kimliğini Trabzonspor’dan aldığını belirtti.

Trabzon’un tek kadın vekili Seymenoğlu sözlerine şöyle devam etti;

“Trabzonspor Trabzon’u Trabzon yapan değerlerden biridir. Trabzonspor’un tarihi başarılarla doludur. Şehrine 6 şampiyonluk yaşatmış, pek çok değerli futbolcu yetiştirmiş, pek çok kupayı müzesine götürmüş başka bir Anadolu kulübü yoktur.

Bu başarıları yakalamış, tarihe altın harflerle ismini yazdırmış olan Trabzonspor geçen süreçte kan kaybederek maalesef bugün zor günler yaşamaktadır. Bu günler  Trabzon’u ve Trabzonspor’u sevenlerin kenetlenmesi gereken birlik ve beraberlik günleridir. Hocamıza ve yönetime sahip çıkmak, tek yürek olmak zorundayız.

Bordo-Maviye gönül vermiş, tüm Trabzonspor sevdalıların sağduyulu hareket etmesi, maçlarda kötü tezahüratlardan kaçınması gerekmektedir.

Şehrin tek yürek olması, birlik ve beraberlik görüntüsü futbolcuların saha içindeki motivasyonunu olumlu yönde etkileyecek sonuçların beklentilere cevap vermesine neden olacaktır. Kötü gidişatı durdurmak için kulübümüzün, taraftarlarının desteğine ve coşkusuna ihtiyacı vardır.

Bugün Trabzonspor’umuza destek vermenin, kenetlenmenin günüdür diyerek,
 Tüm Trabzon’ lulara  saygılarımı sunuyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset