AK Partili vekilden Gezi Parkı itirafı

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, "Gezi Parkı olayları bize ders olmuştur. O olaylar bizi kendimize getirmiştir. Üzerimizdeki ölü toprağı silkeledik." dedi.BİZE DERS OLDUMilletvekili Ünüvar, AK Parti Çukurova İlçe Danışma Meclisi toplantısına kat

AK Partili vekilden Gezi Parkı itirafı

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, "Gezi Parkı olayları bize ders olmuştur. O olaylar bizi kendimize getirmiştir. Üzerimizdeki ölü toprağı silkeledik." dedi.

BİZE DERS OLDU

Milletvekili Ünüvar, AK Parti Çukurova İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Burada bir konuşma yapan Ünüvar, "Gerçekten büyük bir ülkeyiz. Bizi çekemeyen unsurların bu dirilişimizden korkusu var. Bu milletin ayağına çelme takmak isteyenler kendileri o çelmeye takılarak tepe taklak gideceklerdir. Gezi Parkı olayları bize ders olmuştur. O olaylar bizi kendimize getirmiştir. Üzerimizdeki ölü toprağı silkeledik.” değerlendirmesinde bulundu.

Yerel seçimin kendilerin için önemli olduğunu kaydeden Ünüvar, "Çukurova ilçemizin bu konuda oldukça azimli olduğunu görüyoruz ama buda yetmez. Kazanmak istiyorsak her zamankinden daha çok çalışmalıyız. Çalışmazsak kazanamayız. Bu çalışmalarımızı organize hale getirmeliyiz. Kendi menfaatimiz için değil halkı ve hakkı memnun etmek için çalışıyoruz." diye konuştu.

Danışma meclisinde İlçe Başkanı Ramazan Çırak’ın yanı sıra Kadın Kolları Başkanı Aslı Çelik ile Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Akar da birer konuşma yaptı. Ayrıca, mahalle ve köy başkanları da çalışmalar sırasında karşılaştıkları sorunları anlattı. Toplantının ardından katılımcılar, Çukurova ilçe binası önünde düzenlenen yaklaşık bin kişinin yer aldığı iftara katıldı. Milletvekili Ünüvar ve Başkan Çırak burada vatandaşlarla sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset