Ak Parti'li vekil mecliste yine küfretti!

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan arasında bütçe görüşmeleri sırasında tartışma çıktı. Aslan, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’ye “senin kı.... s......” diye küfretti. Aslında bu Aslan'ın ilk küfürlü vukuat

Ak Parti'li vekil mecliste yine küfretti!

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan arasında bütçe görüşmeleri sırasında tartışma çıktı. Aslan, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’ye “senin kı.... s......” diye küfretti. Aslında bu Aslan'ın ilk küfürlü vukuatı değil. Aslan, daha önce CHP’li Kamer Genç’e “senin ananı s.....” demiş, Meclis'te kadın gazetecilere ''Ben de sizin bacak aranızı çeksem...'' diyerek uygunsuz sözler sarfetmiş ve tepki çekmişti.

MECLİS'TE ÇOK AĞIR KÜFÜRLER

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan daha önce de TBMM’de ettiği küfürlerle gündeme gelmişti.

Zeyid Aslan ilk olarak TBMM Genel Kurulu’nda CHP Milletvekili Kamer Genç’e yönelik sarf ettiği, “senin a... koyacağım. Senin a... koyacağım. Soytarı, köpek şerefsiz! O.. çocuğu! P... kurusu. P.... kurusu! Satılık köpek! Şerefsiz! Senin ananı s....m!” şeklindeki ağır küfürler nedeniyle büyük tepki çekmişti.

Aslan olayın ardından yaptığı açıklamada küfürlü ifadeleri nedeniyle Meclis'ten, halktan ve tüm kadınlardan özür dileyerek, “Partim zarar görürse gereğini yaparım” demişti.

AK PARTİ CEZA VERMEDİ

Genç’e yönelik küfürlerinin ardından TBMM’den Zeyid Aslan’a kınama cezası çıkmıştı.

Ak Partili bazı bakan ve milletvekillerinin de tepki gösterdiği Aslan, ‘geçici ihraç’ talebiyle AK Parti Grup Disiplin Kurulu’na da sevk edilmiş ancak herhangi bir ceza verilmemişti.

“BACAK ARANIZI ÇEKİP GAZETEYE BASTIRSAM”

Zeyid Aslan daha sonra Meclis kulisinin bahçesinde kadın gazetecilere ağza alınmayacak sözler sarf etmişti.

Aslan Meclis’in gece çalışmaları sırasında bahçedeki koltukların birinde uyurken fotoğraflarının çekilmesi üzerine çok sinirlenerek kadın gazetecilere, “Sizi buraya sokmamak lazım. Geçen sene de aynısını yaptınız. Bir dahaki dönem hiçbiriniz buraya giremeyeceksiniz. Gazetecilerin buraya alınmaması için elimden geleni yapacağım. Siz bu yaptığınızı gazetecilik mi sanıyorsunuz? Biz de insanız, yoruluyoruz. Ben de sizin bacak aranızı çekip gazeteye bastırsam ‘Bunların doğal hali bu’ diye.... Ahlaksız olurum değil mi? Ama sizinki gazetecilik oluyor” diye bağırmıştı.

Tüm bu yaşananların ardından Aslan yaptığı açıklamada öfke kontrolü eğitimi aldığını belirtmişti.

SON KÜFÜR İNCE’YE

Aslan son olarak CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile küfürleşerek gündeme geldi. Aslan TBMM2de girdiği tartışmada Muharrem İnce’ye “Senin kıçını si…!” şeklinde küfür etti.

ÖZÜR DİLEDİ

Zeyid Aslan TBMM'de bugün yaşanan küfürleşmenin ardından Genel Kurul’da söz alarak “Ben kendi adıma kendi sözlerimden dolayı Meclisimizden özür diliyorum” dedi.

CHP’li Mevlüt Aslanoğlu ise Aslan'ın bu sözleri üzerine söz isteyerek, “Her şey tutanaklarda var sayın ince önce kesinlikle küfür etmemiştir. Sayın İnce başlatmamıştır bunu zabıtlara geçmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset