Ak Partili başkanın evine bombalı saldırı!

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar'a ait eve, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce ses bombası atıldı.Alınan bilgiye göre, Şerefiye Mahallesi Tarlabaşı 1. Sokakta bulunan Osman Nuri Gülaçar'a ait 3 katlı evin giriş kat

Ak Partili başkanın evine bombalı saldırı!

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar'a ait eve, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce ses bombası atıldı.

Alınan bilgiye göre, Şerefiye Mahallesi Tarlabaşı 1. Sokakta bulunan Osman Nuri Gülaçar'a ait 3 katlı evin giriş katına, akşam saatlerinde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce ses bombası atıldı.

Can ve mal kaybının yaşanmadığı saldırı korku ve paniğe neden olurken, belediye başkan adayı Gülaçar'ın saldırı sırasında evde bulunmadığı öğrenildi.

Patlamanın ardından bölgeye sevk edilen çok sayıda polis, olay yerinde güvenlik önlemi alarak saldırganların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Bomba imha uzmanlarının evin çevresinde yaptığı araştırmada da bir adet patlamamış ses bombası bulundu.

Olayın ardından AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras ve bir grup partili ile eve gelen Gülaçar, saldırı esnasında evde bulunan yakınlarından bilgi aldı.

Gülaçar'ın konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset