AK Parti'de temayül heyecanı

7 Haziran 2015'de yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde milletvekili aday adayları başvurularını yaptı ve çalışmalarına başladı.Çok sayıda aday adayının başvuru yapmasının ardından AK Parti Trabzon'da seçimlere girecek olan milletvekili adaylarının beli

AK Parti'de temayül heyecanı

7 Haziran 2015'de yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde milletvekili aday adayları başvurularını yaptı ve çalışmalarına başladı.

Çok sayıda aday adayının başvuru yapmasının ardından AK Parti Trabzon'da seçimlere girecek olan milletvekili adaylarının belirlenmesi noktasında teşkilatların fikrinin alınması için AK Parti Trabzon temayül yoklaması yaptı.

salih-cora.jpg

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Bu gün 19 mayıs spor salonunda yapılan temayül yoklaması saat 10:00'da başladı.

Milletvekili aday adaylarının aday olabilmesi için ilk kriter olan temayül yoklamasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Artvin Milletvekili İsrafil Kışlalı, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Genel Merkez Gençlik Kollarından Fatih Toprak, Genel Merkez Kadın Kollarından Ayşe Bahçecik ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

45 tane milletvekili aday adayının oylandığı temayül yoklaması teşkilat mensuplarının kendilerine ait sandıklarda ‘gizli oylaması’ ile yapıldı.

AĞRI MİLLETVEKİLİNDEN TRABZONSPOR AÇIKLAMASI TIKLAYIN!

EYÜP AŞIK: BİRİNCİ ÇIKMAZSAM ADAY GÖSTERMESİNLER

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset