Ak Parti'de Ortahisar ve ilçeler belli oldu mu?

AÇIKLAMA UZADIKÇA KAFALAR KARIŞIYORAK Parti Trabzon’da bütün gözler Ortahisar ve ilçelerdeki belediye başkan adaylarının açıklanmasına çevrildi. Her gün yeni isimlerin, gelişmelerin ve spekülasyonların gündeme geldiği şu ortamda kafalar iyice karışmış dur

Ak Parti'de Ortahisar ve ilçeler belli oldu mu?

AÇIKLAMA UZADIKÇA KAFALAR KARIŞIYOR

AK Parti Trabzon’da bütün gözler Ortahisar ve ilçelerdeki belediye başkan adaylarının açıklanmasına çevrildi. Her gün yeni isimlerin, gelişmelerin ve spekülasyonların gündeme geldiği şu ortamda kafalar iyice karışmış durumda.

MAÇKA’DAN SEÇİM STARTI VERİLDİ

Belediye başkan adayları konusunda 17 Ocak 2014 Cuma günü kesin bir açıklama yapılması bekleniyor. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise bugün Maçka’dan seçim çalışmasına start verdi.

SKM’NİN BAŞINDA KÖKSAL BOZ VAR

Büyükşehir Belediye seçimleri için oluşturulan Seçim Kurulu Merkezinin başında ise AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Köksal Boz var. Boz AK Parti’nin Trabzon’da büyükşehir-Ortahisar ve İlçelerde seçimleri kazanacağını dile getirdi.

TRABZON HALKI BİZİMLE

Belediye başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yerel seçimler öncesi çok iyi bir ekip çalışması yaptıklarının altını çizdiklerini belirterek “Biz rakiplerin ne dediğine değil kendi işimize bakıyoruz.Trabzon halkı bizimle” açıklamasını yaptı.

GENÇ Mİ? KANCA MI? AYDIN MI?

Ortahisar Belediye Başkan adaylığı noktasında üç isim öne çıkıyor.Av.Ahmet Metin Genç,Faruk Kanca ve Ergin Aydın.İlçelerde ise çok önemli değişikler yapılmayacak mevcut başkanlarla yola devam edilecek. Akçaabat-Of ve Araklı’da ise sürpriz bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset