Ak Parti'de istifa edenlere davet!

Cumhuriyet Halk Partisi Finike İlçe Başkanı Okan Tanır, Ak Parti meclis üyeliğinden istifa eden Mehmet Salur, Cengiz Tuna ve Ali Yeşiloğlu'nu CHP'ye davet etti.Büyükşehir Belediye meclis üyesi ve Finike Belediye meclis üyesi Mehmet Salur ile Cengiz Tuna v

Ak Parti'de istifa edenlere davet!

Cumhuriyet Halk Partisi Finike İlçe Başkanı Okan Tanır, Ak Parti meclis üyeliğinden istifa eden Mehmet Salur, Cengiz Tuna ve Ali Yeşiloğlu'nu CHP'ye davet etti.

Büyükşehir Belediye meclis üyesi ve Finike Belediye meclis üyesi Mehmet Salur ile Cengiz Tuna ve Ali Yeşiloğlu'nun Ak Parti'nden istifa etmesinin ardından CHP İlçe Başkanı Tanır, meclis üyelerine basın yoluyla davette bulundu.

CHP'ye üye olmanın bazı şartlı bulunduğunu belirten Tanır, "CHP ilkelerine sahip çıkacak, Atatürk ilke ve İnkılaplarını benimseyecek herkes partimize üye olabilir. Sadece Ak Parti'den istifa eden meclis üyelerimizi değil CHP'nin kimliğini taşıyabilecek ve bu anlayışla siyaset yapacak herkesi partiye davet ediyorum" dedi. 

Tanır, önlerinde önemli bir seçim olduğunu ve seçime yönelik tüm çalışmaları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kararlaştırdıklarını kaydetti. Aldıkları kararları seçmenin nabzına göre de değerlendirdiklerini belirten Tanır, "Bizim kimseye hayır deme lüksümüz yok. En doğru kararı vermek için çaba göstermemiz gerekiyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler