"AK Parti'de büyük sarsıntı olacak!"

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Başbakan Erdoğan’ın Köşk’e çıkmasından sonra AK Parti’nin büyük sarsıntılarla karşı karşıya kalacağını ileri sürdü.Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldı

"AK Parti'de büyük sarsıntı olacak!"

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Başbakan Erdoğan’ın Köşk’e çıkmasından sonra AK Parti’nin büyük sarsıntılarla karşı karşıya kalacağını ileri sürdü.

Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldığı yüzde 52’lik oyun aşırı anlamlandırmaya ve abartmaya gerek olmadığını ifade eden Özcan Yeniçeri, yüzde 52’lik oyun genel seçimlerde karşılığının yüzde 42 ile 45 arasında olduğunu ifade etti.

Erdoğan’ın halktan aydığı oyları Türkiye’yi ve anayasayı kendi vesayetine verilen destek olarak algıladığını belirten Özcan Yeniçeri, “Sandık başarısının her türlü ayıbı, yolsuzluğu örten bir kılıf olmayacağı kısa bir süre sonra ortaya çıkacaktır. Lekesiz ve gölgesiz olması gereken makamın onca şaibe, itham ve iddia altında bulunan Erdoğan’ın denetimi altına geçmesi bu makamın iyice yıpranmasına neden olacaktır” dedi.

Abdullah Gül’ün ‘kurucusu olduğum partiye döneceğim’ sözleri ile siyasette yeni bir döneme başlattığının altını çizen Yeniçeri, “Tayyip Erdoğan sonrası AK Parti büyük sıkıntılarla karşı karşıyadır. Erdoğan’ın Çankaya’dan AK Parti’yi yönetmesi, yönlendirmesi her şeye karşın mümkün değildir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler