AK Parti’de başkaldırı

Haber61/Haber Servisi - Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde AK Parti krizi yaşanıyor. Olağan genel kurulda genel merkezin desteklediği aday 75 fark alınca kıyamet koptu.Kongreyi kazanan ve 181 oy alan Yüksel Erdoğan’a genel merkez, ‘Çekil’ diyerek talimat verm

AK Parti’de başkaldırı

Haber61/Haber Servisi - Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde AK Parti krizi yaşanıyor. Olağan genel kurulda genel merkezin desteklediği aday 75 fark alınca kıyamet koptu.

Kongreyi kazanan ve 181 oy alan Yüksel Erdoğan’a genel merkez, ‘Çekil’ diyerek talimat vermesi ipleri tamamen gerdi. AK Parti Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu’nun sinirlendiği ve Trabzon koordinatörü İhsan Şener’i arayarak, ‘gereğini yap’ dediği iddia ediliyor.

Şener’in Yüksel Erdoğan’ı arayarak, ‘İstifa et, 45 gün sonra yeni kongre yapıp seni tek aday gösteririm. Şu krizi çözelim’ dediği ileri sürülürken Erdoğan’ın delegelerle genel merkez arasında kalması sonucu tansiyonunu çıkardı ve hastaneye kaldırıldı. Öte yandan delegeler şok bir duyuru yaparak, AK Parti Trabzon İl Başkanlığına giderek eylem yapacaklar.

Duyuruda şu ifadeler yer aldı; “Tüm halkımıza duyurulur. Köprübaşı AK Parti yönetim kurulu, üyeleri, Trabzon meclis üyeleri, yarın saat 10’da İlçe başkanımız Erdoğan ile birlikte İl Başkanlığına çıkılacaktır. Bu bir demokrasi örneğidir ve herkes davetlidir.”

Şimdi gözler Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar’a çevrildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset