Ak Parti Yomra teşkilatından açıklama

AK Parti Yomra İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, aday adaylığı için çok sayıda adayın başvurmasının ilçe yönetimi olarak kendilerini oldukça heyecanlandırdığı belirtilerek, “İlçemiz Yomra’da AK Parti İlçe yönetimi olarak yaklaşan yerel seçiml

Ak Parti Yomra teşkilatından açıklama

AK Parti Yomra İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, aday adaylığı için çok sayıda adayın başvurmasının ilçe yönetimi olarak kendilerini oldukça heyecanlandırdığı belirtilerek, “İlçemiz Yomra’da AK Parti İlçe yönetimi olarak yaklaşan yerel seçimler öncesinde, teşkilatımıza ilçemiz Belediye Başkanlığı adaylığı için çok sayıda aday adayının müracaat edecek olmasının dillendiriyor olması, teşkilat ve ilçe yönetimimizi son derece heyecanlandırmıştır.

İlçe yönetimi olarak müracaat edecek aday adaylarımız içerisinden, ilçemize en iyi şekilde hizmet edecek olan adayı belirlemek noktasında ilçe yönetimi olarak kamuoyunda yıpranmamış ve daha önce ilçemiz belediye başkanlığı görevinde bulunmamış bir aday tespit etmek için adeta ince eleyip sık dokumaya devam etmekteyiz” denildi.

Seçilen adayların AK Parti misyonuna uygun adayların olacağının vurgulandığı açıklamada, “Bu aday adaylarımız içerisinde başkan adayı olarak belirlenecek kişi köy ve mahalle başkanlarımızın belde teşkilatlarımız, Kadın ve Gençlik Kollarımızın ayrıca, partimizin kuruluşundan bu güne kadar Partimiz organlarında görev almış, teşkilat mensuplarımızın görüşleri alınarak değerlendirileceği ve öne çıkacak olan adayımızın ilçe teşkilatı olarak arkasında duracağız. Belirlenecek olan aday AK Parti ilkelerini benimsemiş, AK Parti misyonuna uygun bir aday olacaktır. Bu ilkelere uygun çok sayıda aday adayının olması Partimizin Yomra’daki gücünü göstermektedir. 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerle Yomra ilçemizi AK Belediyecilik anlayışıyla buluşturup, özlenen ve beklenen hizmetleri ilçemizle buluşturacağız” ifadelerini yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler