Ak Parti Trabzon'da seçim startını verdi

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı seçim koordinasyon merkezi(SKM) seçim startını Maçka’dan vererek çalışmalarına başladı.İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maçka Belediye Başkan Aday Ada

Ak Parti Trabzon'da seçim startını verdi

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı seçim koordinasyon merkezi(SKM) seçim startını Maçka’dan vererek çalışmalarına başladı.

İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maçka Belediye Başkan Aday Adayları ve çok sayıda partili Maçka ilçe başkanlığında bir araya geldi.

KONGUR: “MAÇKA AK BELEDİYECLİKLE TANIŞACAK”

Burada ilk olarak bir konuşma yapan AK Parti Maçka İlçe Başkan vekili Sedat Kongur seçim startının ilçemizden verilmiş olması bizleri oldukça memnun etmiştir. Bunun için il başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün Büyükşehir belediye başkanımız Sn. Gümrükçüoğlu ile yola çıkıyoruz. Önümüzdeki günlerde Maçka’mızın adayı ile çalışmalarımızı tüm hızımızla devam ettireceğiz. Referandumda yüzde 68 genel seçimlerde yüzde 62 lik oy oranımız var. Bunu yerel seçimlere de yansıtarak Maçka’mızı AK belediyecilikle tanıştıracağız” dedi.

GÜNNAR:“OYNAN OYUNU SANDIKTA BOZACAĞIZ”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’da konuşmasında “Ülkemiz için çok önemli bir seçimin arefesindeyiz. Trabzon’da talihsiz bir CHP Belediyeciliğin ardından AK Parti olarak Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Allaha çok şükür belediye’yi kazandık. Kitapçıklara sığmayan hizmetler ile 61 projeye takıldı herkes fakat 61 projenin çok çok üstesine çıktık. Türkiye’nin önünde büyük dış güçlerin organizasyon, içeride ki işbirlikçileri ile ülkemizin üzerinde büyük oyunlar oynanıyor.

Bunca oyuna rağmen Türkiye’nin yine bankaları sağlam, yatırımlar geri kalmamış. Seçim ekonomisi uygulanmıyor ve Türkiye yine kalkınmaya büyümeye devam ediyor. Öyleyse böyle bir iktidarı yıkmaya çalışan arkadaşlarımızı, geleceğimiz için uyarmamız gerekmektedir. Bu görev bir tek Maçka Belediye Başkan Adayı düşmüyor. Bunu hepimiz anlatmamız lazım. Lütfen çalınmadık kapı bırakmayalım ve bu oyunu sandıkta bozalım” diye konuştu.

HERZAMAN MAÇKA’YA DESTEK OLDUK, OLAMAYADA DEVAM EDECEĞİZ

Trabzon Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maçka’ya her zaman destek olduklarının altını çizerek “Maçka, Esiroğlu ve köylerine Trabzon Belediyesi olarak, 3000 bin tona yakın asfalt yaptık. Bunun maliyeti net olarak 600 milyar. Maçka’nın kendi belediyesine bile halkın belediyesi diyerek yardımlarımız oldu. Bizim hedefimiz Maçka’yı Bacasız sanayi denilen Turizm cenneti haline getireceğiz. Trilyonlarca liraya mal olacak olan Sümela Manastırı’ndan Çarıkgöl’e mevkide çıkan yol bu yazın bitiyor.

Uluslar arası, bütün yatırımcılara o bölge açılıyor. Kış, yaz turizminin en büyük merkezi burası oluyor. Artık ülke istiklal seçimine giriyor. Adeta Türkiye, İsrail ve Amerika tarafından yıkılmak isteniyor. O bakından Maçka Belediyesi’ni yüksek oy oranı ile almak zorundayız. Eğer biz Maçka belediyesini alamayacak olursak, çok çok mahcup oluruz hepimiz. Bütün köylerimizin oy kullanacağı Maçka’da sadece gezip tozup hiçbir şey yapmamış bir adama, Maçka’nın arıtmasını bile yapmamış olan bir adama yine bırakacak mıyız Maçka’yı? Bunları vatandaşlarımıza anlatacağız” şeklinde konuştu. 

GÜNNAR ve GÜMRÜKÇÜOĞLU MAÇKA SOKAKLARINDA!

Toplantının ardından İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Maçka Belediye Başkan Aday Adayları ile birlikte esnafı ve vatandaşları gezerek sorunları dinledi. Daha sonra Maçka Kaymakamı Alper Balcı ziyaret edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler