Ak Parti Trabzon'da ilçe kongreleri başlıyor!

Ak Parti Trabzon ilçe kongreleri Kurban Bayramı sonrasında yapılacak. AK Parti Trabzon İl Başkan yardımcısı Cihan Bıyıkoğlu, Trabzon’da ilçe kongrelerinin 1 Kasım’da start alacağını söyledi.Peş peşe iki seçim yaşadıklarını ve çok yoğun bir dönemden geçtik

Ak Parti Trabzon'da ilçe kongreleri başlıyor!

Ak Parti Trabzon ilçe kongreleri Kurban Bayramı sonrasında yapılacak. AK Parti Trabzon İl Başkan yardımcısı Cihan Bıyıkoğlu, Trabzon’da ilçe kongrelerinin 1 Kasım’da start alacağını söyledi.

Peş peşe iki seçim yaşadıklarını ve çok yoğun bir dönemden geçtiklerini ifade eden Bıyıkoğlu, “Bizim tek bir hedefimiz var, oda sorumluluğumuzu en iyi bir şekilde yerine getirmektir” dedi. 

Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile yeni bir dönem yaşadığını ifade eden Bıyıkoğlu, yeni Türkiye ifadesinin sadece sıradan bir slogan olmadığının altını çizerek, artık eski Türkiye’nin vesayetçi anlayışından tamamen kurtulma vaktinin geldiğini ifade etti. 

Kurban Bayramı sonrası ilçe kongrelerine başlayacaklarını ifade eden Bıyıkoğlu, sonrasında il kongresi ile 2015 genel seçimlerine gireceklerini ve milletin takdir ve teveccühü ile bu seçimlerden de zafer ile ayrılacaklarına inandıkları söyledi. İlçe kongresinin de bir bayram havasında geçireceklerini söyleyen Bıyıkoğlu, ‘Biz aziz milletimizin partisiyiz’ diye konuştu.

Parti bünyesinde cumhurbaşkanlığı seçimi, genel başkan değişimi ve büyük kongrenin yürütüldüğünü dile getiren Bıyıkoğlu, parti tüzüğüne çalışmaların normal olarak yürüdüğünü belirtti.

Bıyıkoğlu, şöyle devam etti: "Hiçbir şey aksamıyor, tıkır tıkır yürüyor. Şimdi 5. Olağan Kongremize hazırlık derken önce beldelerden başlayarak, en küçük birimlerimizden illere kadar bütün kongrelerimizi tamamladıktan sonra büyük kongreye gitme genel bir yöntem. 15 Eylül 2014 Pazartesi günü seçim sürecini başlatıyoruz, takvimimiz belirlendi. 16 Eylül’de de delege dağılım listelerinin ilanıyla başlayacağız.

20 Eylül Cumartesi günü delege seçmen listelerinin ilanı yapılacak ve ilk belde kongrelerine 1 Kasım’da başlayacağız, 16 Kasım’da tamamlıyoruz. 11-30 Ekim arasında delege seçimleri olacak. Delege seçimleri tamamlandıktan sonra 1-16 Kasım belde kongrelerimiz yapılacak. 1 Kasım-31 Aralık beldesi olmayan ilçe kongrelerimiz yapılacak. 15 Kasım-31 Aralık beldesi olan ilçe kongrelerimiz yapılacak. 22 Kasım Cumartesi günü il kongrelerimizi başlatacağız. 22 Şubat 2015 Pazar günü ilk kongrelerimizi tamamlamayı planlıyoruz. Biraz hızlandırılmış bir takvim. Çünkü seçim var sonrasında. Şubat ayının 22’sinde kongrelerimiz tamamlanmış olacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset